Vad kännetecknar ditt stjärntecken

Stenbocken
Oxen
Tvillingarna
Kräftan
Lejonet
Jungfrun
Vågen
Skorpionen
Skytten
Väduren
Vattumannen
Fiskarna
 

Ring en av våra
lediga rådgivare

 

Deivi - Klarsynt

Hej och välkommen till mig. Jag har varit synsk sedan barnsben. När du ringer mig behöver du inte säga något. Jag börjar varje samtal med att läsa av dig. Detta ger dig en chans att veta om jag faktiskt kan det jag utger mig för att kunna. Därefter kan vi gå in mer detaljerat genom att du ställer specifika frågor. Mina indiska rötter gör mig påmind dagligen om hur naturen, djuren och allt runt om oss hjälper oss. Vi behöver bara lära oss att se och förstå vad universum försöker säga. Jag använder mig av alla våra element och tror på att den levande varelsen är det 5e elementet. Som du kan se på de bilder som finns här så Sol, Vind, Vatten, Jord, Jag, och såklart kärleken som är den största kraften. Bor för tillfället i Sverige, men jobbar via telefon även i Norge, och Danmark. Reser mycket för att hjälpa till med rensning och rening av platser och boenden, kurser i andlig utveckling som kan göras både via telefon och live. UTDANNING/SKOLER/KURS: Mina gåvor har kommit väl tillpass i mitt yrke som sjuksköterska. Som sköterska, mamma, kvinna, vän och samtalskontakt har min starka intuition och min synskhet hjälpt mig att hjälpa andra.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
520

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Anna

- Jag har varit medial hela livet. Liksom min mamma och min gammelmormor Jag har alltid haft sanndrömmar och kunnat förutse saker som ska hända. För mig har det alltid varit en del av mitt liv. Jag har arbetat inom många branscher och träffat oerhört många människor som befunnit sig i olika skeden av livet vilket har gett mig ett bredare perspektiv och större förståelse för storheten bakom det mediala och för den vägledning man kan få genom detta. Jag är alltid ärlig och det jag ser är vad dom på andra sidan vill förmedla till dig. Jag förmedlar deras budskap. Det är du som står i centrum och vi som vägleder dig. Jag arbetar också med tarotkort om du vill det. Jag har många återkommande och nöjda kunder som ger mig bra feedback på att det jag förmedlar slår in. Det är mitt enda facit på det jag berättar för dig. 100% tystnadsplikt är en självklarhet. Varmt välkommen

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
414

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Sonja

Hjälp- Vad skall jag göra? Var inte orolig ? Vi löser det här tillsammans! Jag har verktygen till att hjälpa dig eftersom jag är född klarsynt, medial, har en mycket stark intuition, pedagogutbildning och lång erfaenhet av att arbeta med mänskor. I snart 30 år har jag jobbat som specialpedagog och lifecoach och har hjälpt mänskor att lösa olika konflikter och situationer. Det viktigaste för mig är att du finner lyckan och ditt inre lugn. UTDANNING/SKOLER/KURS: specialpedagog, grunnskolelaerer, kurser i ; psykologi, psykiatri, filosofi, om olika kulturer, tarrot, englekort, bordskort, astrologi, numerologi, utvecklande av intuition och livsvegledning Jag är född klarsynt, är mycket intuitiv, medial och ser bilder. Mänskans beteende som individ och i olika relationer, i kriser, och när hon står vid olika vägval har alltid intresserat mig. Hur löser vi mänskor olika problem och konflikter? Jag har i mitt snart 30-åriga arbetsliv som speciallärare och livscoach insett att vi behöver någon som verkligen lyssnar på oss, ger verktyg, bekräfteltelse och beröm till oss när vi skall hitta lösningar till våra problem. Därför finns jag nu här för Deg! När jag hjälper Dig använder jag använder min medfödda klarsynthet och starka intuition, astrologi, tarrot- engle- och bordskort och numerologi och min långa erfarenhet av att jobba med mänskor. Jag är träffsäker, ärlig och ger tydliga svar i min veiledning. Detta liker mina fasta kunder. En ytterligare styrka är att jag har kunskap om olika kulturer, efter att jag har rest mycket och jobbat tillsammans med mänskor från olika delar av världen. Jag snakker svenska, lite norska, finska och engelska För mig är det viktigaste att hjälpa Dig att hitta lyckan och harmonin! Var inte orolig - Vi löser det här tillsammans!

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
827

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Rahilii

Mer enn 35 års erfaring fra egen naturmedisinsk praksis, mer enn 15 år med egen skole og kursvirksomhet innen naturmedisin og forskjellige kunstneriske teknikker. Svarer ikke på utfall av rettssaker, sykdom, bortkomne dyr og mennesker. Har jobbet på teletorglinjer med spå siden 2003. Gjennom hele oppveksten trodde jeg at alle så og hörte og fölte på samme måte som meg. At alle andre var sensitive som meg, visste ting, og utfall av hendelser, som meg. At alle andre også husket hendelser som ikke var fra denne verden.... inntil jeg i puberteten forsto at slik var det ikke. Det ble innimellom avstand mellom mine jevngamle og meg fordi det ikke var noen å snakke med om alt jeg så, hörte og visste. ? Ettersom årene gikk ble jeg mer fortrolig med at det bare var sånn at jeg forutså en del ting og visste en hel del som ingen hadde fortalt. Det var en hjelp mange ganger, men også til tider ubehagelig å vite at noe skulle skje som jeg ikke kunne varsle om fordi jeg ikke visste hvor det skulle oppstå. Fra tidlig i livet har jeg värt kreativ og fått utlöp for det gjennom ulike uttrykksmidler. Jeg jobber med farge i tekstiler, malerier, skulpturer og glass. Det hörer sammen med den mediale siden. Alt har farge! Farge healer (om man slipper det til), lyd healer, naturen healer på ulikt vis. Det siste er alt fra en stille plass i naturen, naturlyder, en vandring eller bearbeidelse av noe naturen selv gir (f.eks.linement eller shampoo m.m. laget av urteekstrakt o.l.). Mennesket er i utgangspunktet gitt evnen til å heale seg selv for å holde balansen. Når det blir for stor ubalanse, for mye press, for mange ting å forholde seg til, for mange inntrykk, kan denne evnen svekkes eller delvis forsvinne fordi vi glemmer at den er der. Noen er gitt litt större porsjon av denne evnen og får lov til å väre en forlengelse av den store kjärlighetskraften som kan nå ut til et annet menneske og hjelpe vedkommende til å finne tilbake til balansen hos seg selv. De aller fleste har nok med seg selv og healingkraften rekker til det. I dyp ärefrykt og med stor ydmykhet har jeg fått lov til å väre en del av denne store kjärlighetskraften og jeg har fått lov til å rekke ut hånden til et annet menneske for å hjelpe vedkommende videre på en eller annen måte. Om det foregår via en samtale ansikt til ansikt eller via telefon går nesten ut på det samme. Det skjer alltid en healing i en samtale og den kan fortsette lenge etter at vi har avsluttet samtalen. Hvis en person önsker at jeg fortsetter med fjernhealing så spör jeg om jeg får skrive inn vedkommende i min healingjournal slik at jeg kan fortsette å sende fjernhealing på ubestemt tid. Jeg holder kurser i Bach blomstermedisin, aromaterapi, healing og skulptur- og bilde. Utdanning/skole/kurs: Et langt livs vandring gjennom flere land. Utdanning fra England, Frankrike, Sverige, Danmark og Norge.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
657

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

 
Framtid24 är en ledande leverantör av spåtjänster på telefon och internet.

För att kontakta en av våra rådgivare, ringer du 0771 484 600 och trycker koden för din valda rådgivare. Du blir då satt i direktkontakt med rådgivaren. Tjänsten kostar kr 22,90,- per minut från det att du får svar. Fakturaavgift på kr 45 tillkommer.

Kundservice: post@experthjalp.se
+47 815 68 255
Ans: Pregonor AB