Tala med ett medium

radgiverNavn
Ring: 0771-484 600 Ange kod: 786
kr 22,90 pr. min

Elisabeth - kundfavorit


En av de bästa vi har. Hon kanaliserar sina svar till dig med hjälp av sina guider och har medfödda gåvor. Känd Sverige, Norge och Internationellt. Många nöjda, fasta kunder. Välkommen til samtal!

Läs mer här
 
 

Christine

Född med alla förmågorna/gåvorna sen barnsben. Använder inga hjälpmedel. Ser tydligt direkt och ser försvunna djur o djurkommunikation. Andlig healing. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. Lang erfarenhet. Kan ge dig olika verktyg och nyklar för att växa som människa. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. UTDANNING/SKOLER/KURS: Flera läromästare i mitt liv. Många olika kurser i personlig och andlig utveckling.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
818
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Gun

Har arbetat heltid för människor i kris..Van att hjälp människor framåt i livet på olika sätt. Jobbat på telefon i 10 år och lärt mig massor .När växlade i min kärriär visst jag att jag ville arbeta med människor på ett speciellt sätt.Började inom missbruksvården men ödet ville annorlunda så jag fortsatte att jobba med ett projekt för att få arbetslösa långtidssjukskrivna och människor utanför arbetslivet. Meningen var att få dem ut i sysselsättning men var då tvungen att se till så deras barn fick passning så de kunde var helhjärtat med på att få hjälp åt sig själva . Utbildade mig sedan en master inom psykolog (psykoterapeut)Under min utbildningsegen terapi vaknade min andliga sida och jag började få andra perceptioner . hAR ochså läst KBT och hypnosterapi .Började jobba andligt och förstod mer av mig själv . Senast året har jag också gått kurs i ökad medvetenhet och själkännedom .ledarskap. Energilagarna och healing

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
522
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Eva

Min andlighet vakna till liv vid en utmattning. Jag började se och känna saker som andra inte såg eller kände. Min första tanke var, hjärntumör! Men under min utredning så fick jag faktiskt hjärnan skannad och den var helt normal. Under de kommande åren gick jag olika kurser och utbildningar för att lära mig vad allt som jag såg, kände eller bara visste betydde. Till slut hamnade jag i utmattning igen och insåg att jag behövde bygga upp mitt liv på ett nytt sätt och låta andligheten ta mycket större plats. Jag är klarseende, klarkännande och klarvetande. För att få en så bra läsning som möjligt gäller det att ha ett öppet sinne och låt oss se vad andevärlden har att komma med. Varje läsning är unik och jag bestämmer inte vad/vem som dyker upp utan det sköter andevärlden, dom vet vad du behöver. Min önskan i livet är att fler och fler människor hittar balans i sin liv och därmed mår bättre och gör bra kärleksfulla val. UTDANNING/SKOLER/KURS: Har gått flera kurser hos Elisabeth Edborg Seven Stars Utbildad och certifierad av Dr Eric Pearl i Reconnective Healing. Utbildad och certifierad av Elisabeth Edborg Seven Stars i Andligt Healing. Certifierat medium av Jeff Jones The Academy of Excellence. Har och sitter i olika utvecklingscirklar, både för mentalt och fysiskt mediumskap. Har gått praktikkurserna i hypnos, bas och avancert och tidigare liv hos SSEAH. www.evatagmark.se

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
505
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Miranda

Människors välbefinnande och växande har alltid fascinerat mig. Jag har sedan barnsben förundrats över hur besvärligt livet kan te sig för någon medan man utifrån kan se klart och tydligt vad som är problemet och vad som behöver göras, medan det för den involverade personen kan upplevas fullständigt komplicerat och oförståeligt och i bland till och med hopplöst. Jag har i 10 år jobbat fulltid som rådgivare på Experthjälp i Norge och nu även i Sverige. Jag är välutbildad och seriös. Tillsammans med min intuitiva klarsynthet, numerologi, drömtydning och chakrakunskap, använder jag mig också av mina gedigna erfarenhet som samtalsterapeut (Gestaltterapeut) och Yoga- och meditationslärare (Kundalini). Min önskan med mitt arbete är att vägleda människor till större harmoni och förståelse, både för sig själva, för andra och för helheten. Jag är även utbildad föräldra- och relationsrådgivare i Respektfulla Relationer för såväl familjer och par som skola och arbetsplatser. Jag har under 15 år haft återkommande kurser i personlig och andlig utveckling i den vackra Málaga-provinsen på Spanska Solkusten och talar förutom svenska, flytande spanska och engelska. Varmt välkommen att ringa! Tystnadsplikt och sekretess är en självklarhet.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
749
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Eva Eriksson

Eva är född med synsk förmåga och har en unik gåva att se dåtid-nutid-framtid.Hon känner av din nuvarande situation nästan omedelbart, utan någon information och kan berätta hur människor ser ut, och tänker-de som finns idag i ditt liv och de som skall göra entre.Eva har arbetat i många år som medium och synts i media som tidningar, tv och radio. Eva är mycket duktig på att hjälpa dig hitta svar på dina frågor i nuläget och speciellt i kärleken. Eva har samarbetat under ett par år med Experthjälp och har många fasta nöjda kunder. Vänd dig till Eva när du behöver ha ett tydligt svar om ditt nuvarande liv, framtida beslut eller bara vill veta vad som ligger framför dig. Eva är både snabb och tydlig i sina svar och behöver oftast inte hela ditt scenario för att se vad som oroar dig, och kan få fram korrekta svar och vägledning för dig.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
501
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Harriet

Klarsynt,ärlig seriös. Med många års erfarenhet kan jag hjälpa dig att gå vidare med ny kraft och styrka i kärlek/relationer, arbete och ekonomi samt hjälpa dig med andra tankar som ger dig positiva förändringar i livet med en bättre självkänsla. Jag finns här för dig Välkommen att ringa!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
187
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Gro Anita

Jeg er ei dame som sjenerøst gir av sin kraft til andre. Jeg er den feminine kraften for fullt og går hele veien der de fleste andre kvinner gir opp og snur. Jeg bruker sjelden hjelpemidler, men noen ganger anser jeg det som hensiktsmessig å \"spørre\" kortene. Jeg er tydelig, direkte, og sier det jeg ser klart og tydelig. Klarsynthet kom jeg til verden med. Utvikling har for meg aldri vært kurs, men livet gave som jeg ble født med og de alle dets utfordringer på godt og vondt. Født av foreldre som holdt sammen inntil døden skilte de ad, trygge oppvekstkår, men tidlig skjønte jeg at jeg hadde hadde bilder og opplevelser som ikke var vanlig. Det gjorde at jeg aldri fikk ro eller fant min plass i livet. Jeg har hatt anoreksi, vært modell i internasjonale miljøer, har flyttet rundt, likt ulike menn som ikke var rett for meg, og hele tiden brukt energien feil i forhold til å bruke min indre kraft. Jeg skjønte rett og slett ikke hvordan jeg skulle takle det jeg så og følte og trengte. Jeg var god til å hjelpe andre og har hatt stor suksess med å rådgi mennesker og se fremover for de, jeg har vært i media og på tv for mine egenskaper. Klarsyntheten min har jeg alltid hatt med meg. Jeg har alltid vært aktiv med å hjelpe mennesker og er kjent for det. Jeg har lang erfaring og ser tydelig, og har full forståelse for de utfordringer du som menneske kan komme opp i. Sammen ser vi situasjonen og jeg er helt ærlig på hva jeg ser og hva jeg mener. Alle mine kunder over mange år, verdsetter nettopp at samtalen blir ærlig og tydelig. Jeg elsker å hjelpe mennesker og endelig kan jeg bruke all min kraft og energi på å gi av meg selv for at du skal få en bedre og letter hverdag. La meg hjelpe deg slik at du kan hjelpe deg selv, jeg kan ikke løse dine problem eller ta dine byrder, jeg kan ikke ta sorgen ifra deg , men jeg kan hjelpe deg med å finne din nøkkel og din vei. La meg åpne dine øyne som andre har åpnet mine, la meg være ditt verktøy, din veiviser og GPS . Du kan spørre meg om alt, men jeg vet at innen parforhold, relasjoner, jobbutfordringer, meninger med livet, og generellt at du ikke blir den du ønsker så ring meg gjerne så skal vi sammen se hva som ligger foran deg og hvilken vei du kan få fremover. Ønsker deg å gi deg masse energi på veien og velkommen skal du være. (norsk-svensk talende)

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
847
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Christina

Nästan alla människor vet hur dom ska må som bäst, men att leva som man lär är inte lika naturligt enkelt. Jag vägleder Dig till att kunna få insikt i livet, och att hantera detta på bästa möjliga sätt. Jag har använt änglakort och pendel under många år, men idag släppt detta då jag får budskap från Universum oavsett. Det känns helt naturligt för mig att få ta del av detta och även då som ett led till att hjälpa Dig! Det är ibland svårt att själv tydligt hitta den rätta vägen ut. Då kan det vara bra att ha någon som kan guida dig den väg som du inte själv ser! Lösningen på dina problem finns just i problemet hur konstigt det än låter. Men att se detta är inte så lätt för i så fall hade du redan gjort det. Där finns dina nycklar. Men det är lätt att missa! Det är när vi missar detta, livet leder till kraftlöshet eller/och kanske även besatthet i min egen sorg, min skam eller min skuld och mitt sätt att leva. Mina rädslor tar över. Du kanske har blivit sviken i en relation eller blivit lämnad nyligen eller någon gång för länge sedan. Välkommen i mötet med mig!/Christina Öppna upp din hand så får du en öppen hand tillbaka!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
803
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Anne

Jag är född medial och har som barn alltid drömt och sett vad som ska hända med människor, vad de gått igenom och hur de är som personer. För mig är det viktigt att använda det jag \"fått\" genom att hjälpa andra människor. Vi kommer någon gång i livet till en punkt då vi inte vet vad eller hur vi ska göra. Vi känner oss ofta extremt ensamma och då brukar allting kännas som mörker. Jag ser som bilder och filmer framför mig och använder även Tarotkort. Jag tolkar dina drömmar som ofta är en förklaring på allting som händer/har hänt, samt hur du mår. Jag är även reikimaster sedan 17 år tillbaka . Jag försöker alltid vara så konkret som möjligt i mina svar samt.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
824
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Pia Nyström

Välkommen till mig! Jag arbetar som medial coach, och shamansk healer. Jag har jobbat med människor i hela mitt liv. Först som barnskötare och sedan 2003 som akupressör och stressterapeut i min egna firma. Är utbildad bioenergiterapeut och medial coach, och har även gått en shamanutbildning. Jag samarbetar med Ärkeänglarna och tar hjälp av Kristusenergin och Gudskraften. Samarbetar även med indianerna som också hjälper till i arbetet att hjälpa dig vidare på din livsväg. Jag har tystnadsplikt och under tiden vi pratar får du healing. Inget är för litet eller för stort att fråga om. Jag ser fram emot ditt samtal. Många nöjda klienter! Varma hälsningar Pia Nyström HealingSpirit.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
806
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Amelie - kjent i Sverige

? Jag upptäckte min gåva i femårsåldern när jag stod och tittade in i mina föräldrars guldspegel som fanns i hallen och såg andra dimensioner. Att vara psychic går tillbaka i flera generationer på min morfars sida. Universum och andevärlden är min magi och stora passion i livet och en naturlig del av mig själv.. Jag vet att jag finns i detta liv för att hjälpa mina underbara medmänniskor att få hjälp med att se sin väg klarare och för att kunna ta de bästa besluten i nuet för att skapa en fin framtid. Jag har arbetat som andlig guide under många år parallellt med att ha arbetat inom näringslivet. Jag är diplomerad personalstrateg och har arbetat inom HR, samtalsterapeut inom beteendeförändring och psyk research. Jag anordnar utbildningar inom tarot, healing och att arbeta med energier och tankar på ett högre plan.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
810
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Gem

Jag kallas Gem och hjälper dig med andlig vägledning kombinerat med 1:an och 2:an, ett pedagogiskt språk. Jag bildade språket 2006. Jag jobbar med en rak kanal till andra sidan och lotsar dig fram i vad du behöver ha hjälp med. Relation och livsfrågor är min specialitet. Tidigare har jag arbetat i hjälp och stödorganisationer, bl a kriminalvården och socialtjänsten. Tystnadsplikt. UTDANNING/SKOLER/KURS: - 2-årig medial utbildning, kurser i KBT

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
840
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Sara

Är klarsynt och får snabbt till mig svar och budskap. Använder ibland tarotkort eller spelkort. Ger vägledning i relationer, arbete, företag, familj, studier, ekonomi, bostad mm. Jag hämtar min kraft genom naturen, yoga och meditation. Har stor kunskap om stenar, kristaller och deras verkan. Seriös och ärlig. 100 % tystnadsplikt. Många nöjda fasta kunder. Utbildningar: Regressionsterapeut, reikihealer, kristallhealer, medium.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
533
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Mia

Medial vägledning, är medial. Jag kanaliserar informaion till dig via mina guider. Jag arbetar med energier, känner av det som finns runt dig. Ser i bilder. Jag hjälper dig framåt i din personliga eller andliga utveckling. Jag arbetar med medial rådgivning och vägledning. Jag känner av energier runt dig och ser i bilder. Jag ger dig rådgivning och vägledning i situationer och i val när du behöver komma vidare. Jag hjälper dig att se i nya perspektiv, där nya perspektiv och infallsvinklar ger dig bättre förståelse och insikt, och som då hjälper och leder dig framåt i dina val, beslut, insikter och ställningstaganden. Jag ger dig rådgivning inom bl. a arbete, studier, relationer, familj (såsom föräldrarollen och barn/skolsituationer). Jag är en god lyssnare, lyssnar till det du väljer att ta upp och ger råd, stöd och feedback till dig utifrån det. Jag ger dig de svar och den information som jag ser och känner av. Om jag inte får den information om det du önskar, så berättar jag det. Jag coachar och hjälper dig med verktyg som tar din personliga utveckling framåt. Hjälper dig med att se nya möjligheter, hitta nya vägar och att bryta gamla mönster och vanor till förmån för nya som ger ditt liv de positiva förändringar du önskar. Jag hjälper dig i din mediala utveckling. UTDANNING/SKOLER/KURS: -Mediala kurser (kanalisering, energilagar, meditation)

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
519
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Charlotte H

Har du kört fast i negativa tankar och känslor och önskar vägledning för klarhet och nå dit du vill? Jag hjälper dig komma åt dina inre resurser med hjälp av intuition och kraftfulla frågor. Var redo med papper och penna

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
502
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Annelie

Hon hjälper dig och vägleder dig att hitta svaren på dina frågor och guidar dig framåt i livet. Hon har en stark healing förmåga på mycket hög och ren frekvens. Hon älskar att hjälpa människor hitta sin väg i livet, och få nå sin högsta potential fysiskt, psykiskt, andligt och mentalt.Jag arbetar med energi behandlingar och är utbildad livscoach, medium och healer. Jag har flera olika utbildningar, fast tycker livet är den bästa utbildningen och att läsa energier. Jag är utbildad inom kommunikation på metanivå, beteendevetenskap, medberoende/beroende, coachning, hälsa samt flertal energi behandlingar. Jag ger vägledning, dearmorering, livmoders healing, transformerade healing, djup läkande healing och coachning. Håller även healing utbildning, trumresor och skapar helande resor till Italien och Spanien. Har kvinno retreat och årsprogram för kvinnor som vill leva i sin fulla kraft. Jag lever på landet med min man, hundar och katter. När jag jobbar som medial vägledare så kopplar jag upp mig och får information. Antingen via intuitionen genom att jag känner in och får bilder, ord, känslor, genom stark intuition. osv. som beskriver något. Mina kunskaper är främst kopplade till att ?läsa? den energi som omger människor och deras relationer och omgivning. Jag använder sällan hjälpmedel utan får meddelanden i form av känslor, bilder och förnimmelser genom kroppen. Jag har många nöjda och återkommande kunder, vilket är en ära att få följa mångas utveckling i livet. Jag läser av energier och kan se vad du är inne i och vilka möjligheter som finns. Jag blir ofta rekommenderad i viktiga frågor kring livsval, kärlek, relationer, personligt skydd och arbete. Hur du går vidare i svåra situationer. Jag är mycket klarsynt och kanaliserar mina svar till dig med hjälp av sina guider. Arbetar idag med healing och helande energier på en mycket hög frekvens. Ingen fråga är för dum att ställa. Jag brinner för att fler ska finna sin väg till ökat välmående och ha glädje i livet. Många nöjda och återkommande kunder. Intentionen är att du hittar din balans och din rätt väg. Har mycket bra respons

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
504
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Lisa Odenhjälm

Klarsynt, medial, tarot, Healing, terapeut, lärare inom medialutveckling, meditation, författare. Efter en olycka tvingas jag att finna en väg ut. Min inre röst vägleder mig och efter det har jag skrivit 4 böcker. Enkla mediumskolan är min senaste bok i Sverige. Jag är skaparen av mediumskolan i Göteborg. Här arbetar jag som lärare inom det mediala och djurkommunikation. Jag kommunicerar från hjärta till hjärta. Inget undgår ett öppet hjärta och ett kärleksfullt sinne. Relationer är vår största utmaning, därför är redskapen att hantera svåra relationer min bästa gåva. Jag kommunicerar med lätthet till andevärlden och förmedlar budskap från nära och kära när de kommer. Jag ser även vad som sker runt omkring dig på ett djupare plan. Även om jag läser av situationen som den är just nu, kan jag se den bakomliggande orsaken till varför du är där du är idag. Vart du är på väg i dina val. Livet skapas efter våra val samt utmanar oss att hantera andras val. Ibland behöver vi bara överblicka situationen för att se vägen och förstå den. Från hjärta till hjärta. Utbildning Cert mentalt mediumskap internationellt. Dipl. Reiki Healer, dipl. Spirituell healer. Aukt. Hälsokostrådgivare, Hälso coach och terapeut. Bas medicin.massageterapeut.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
511
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Carina Flood

Hej! :-) Välkommen till mig! Jag vill gärna hjälpa Dig en bit på vägen och underlätta resan med det jag kan. Du får de meddelande som jag själv får och tolkar från Universum och mina guider när jag tittar på dina energier och dina frågor. Du kan känna dig trygg hos mig med dina frågor. Det är viktigt för mig att svara dig så klart och sant som det går. Men också att visa dig på de olika vägarna och alternativen som jag ser finns för just dig. Besvarar dina frågor i ljus ; sanning.Tystnadsplikt är en självklarhet. Healing ; Transhealing. Om du vill ha healing eller kommunikation med dina djur så vill jag gärna att du mailar mig ett foto och djurets namn samt dina frågor eller önskningar. Vid djurkommunikation mediterar jag, tar kontakt med ditt djur och återkommer med svar till Dig. Transhealingen går till på samma sätt dvs att jag behöver namn och bild på ditt djur och sätter mig sedan i stillhet och scannar djuren och ser var energierna går och om det har problem/ont någonstans. Därefter tar jag bort blockeringar och skickar healing. Jag meddelar dig, efter överenskommen tid, vad jag får för information. Min energi fungerar inte på vibrationerna att leta upp borttappade saker, människor eller djur. Min bakgrund: Är utbildad i Intense Mediumship på Arthur Findlay College, Stansted, England, Diplomerat Medium efter internationell standard och regler, jag är Transmedium, healer ; transhealer. Transmedium innebär att jag kanaliserar och arbetar med andevärlden. Transhealer innebär att andeläkare/ entiter arbetar genom mig. Arbetar också clairvoyant. Har utbildning i Quantumfysiskt Mentorskap; kvantfysik med en andlig aspekt. Jag håller utbildningar i Telepatisk Djurkommunikation, utbildningar och utbildar i olika typer av mediumskap. Grundare och ägare av Mediumskolan i Göteborg tillsammans med Lisa Odenhjälm. I Ljus ; Kärlek! Carina UTDANNING/SKOLER/KURS: Min bakgrund: Är utbildad i Intense Mediumship på Arthur Findlay College, Stansted, England, Diplomerat Medium efter internationell standard och regler, jag är Transmedium, healer ; transhealer. Transmedium innebär att jag kanaliserar och arbetar med andevärlden. Transhealer innebär att andeläkare/ entiter arbetar genom mig. Arbetar också clairvoyant. Har utbildning i Quantumfysiskt Mentorskap; kvantfysik med en andlig aspekt. Jag håller utbildningar i Telepatisk Djurkommunikation, utbildningar och utbildar i olika typer av mediumskap. Grundare och ägare av Mediumskolan i Göteborg tillsammans med Lisa Odenhjälm PRESENTASJON: Min bakgrund: Är utbildad i Intense Mediumship på Arthur Findlay College, Stansted, England, Diplomerat Medium efter internationell standard och regler, jag är Transmedium, healer ; transhealer. Transmedium innebär att jag kanaliserar och arbetar med andevärlden. Transhealer innebär att andeläkare/ entiter arbetar genom mig. Arbetar också clairvoyant. Har utbildning i Quantumfysiskt Mentorskap; kvantfysik med en andlig aspekt. Jag håller utbildningar i Telepatisk Djurkommunikation, utbildningar och utbildar i olika typer av mediumskap. Grundare och ägare av Mediumskolan i Göteborg tillsammans med Lisa Odenhjälm.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
514
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Eva D

Jag ger dig rådgivning via mina tarotkort. Redan i min barndom lärde min far mig att spå i kaffesump. Jag jobbar även som andligt medium och med djurkommunikation. Det finns ingen fråga som är fel. Välkommen att ringa mig!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
506
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Yrja

Jeg er Yrja. Klarsynt, intuitiv, med stor livserfaring. Jeg spår i kort, runer, MO-terning, Ogham og Kau Cim (kinesiske spåpinner). Planeter er også «mi greie». Jeg utdannet meg til astrolog og tok min eksamen på 80-tallet. Jeg regner meg selv som en heks og dette har blitt min livsstil og jeg kan faktisk utføre magi. Det finnes svart magi, jeg mestrer dette, men trives best med hvit magi. Fra min fars side har jeg skogfinners blod og mine forfedre på denne siden praktiserte magi. Hemmeligheter har blitt utviklet og nedarvet i generasjoner. Fra min mors side har jeg alt fra trauste sunnmøringer til eksentriske bohemer på mitt slektstre. Min mormor var en svoren astrolog og søkte esoterisk kunnskap. Hun var også en habil healer. Jeg har nok magien i mitt DNA. Naturen er min katedral, hjemmet mitt er mitt slott. Jeg liker å hjelpe folk, så jeg stortrives i denne jobben. Kjærlighet, jobb, økonomi ? jeg ser dine muligheter. Velkommen til en givende samtale.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
625
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Mia

Har lång erfarenhet av att spå, och spår i spelkort och runor. Över 25 år. Men jobbarn nog mest med själslig kontakt, då det är nog den mest avgörande faktorn för en bra läsning. Jag är ingen person som promotar mig själv, jag är jordnära och jag vill hjälpa andra. Vad händer!? Vilka val står du inför? Vad händer om du väljer en ny väg. Jag hjälpa Dig till rätta i olika livssituationer. Har 25 års erfarenhet av att spå ; spår i spelkort och runor. Respekt ; medkänsla är ledord för mig och hjälper dig i stora ; små frågor. 100% tystnadsplikt. Relationer, jobb, familj, karriär vad är viktigt för dig? Jag hjälper dig gärna!! Min är kod 508. UTDANNING/SKOLER/KURS: Min far lärde mig mycket som ung, om olika läkeväxter och örter, men även om spådom och klarsynthet. Började läsa böcker i ämnet redan som tonåring , men upptäckte att jag hade gåvan på allvar 1994 i Grekland. Jag förnimde saker ingen annan såg och sedan dess har jag utvecklat mig genom mestadels böcker och internet i ämnet. Samt att jag jobbat på olika linjer i ca 8 år.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
508
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Susanne

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
826
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Deivi - Klarsynt

Hej och välkommen till mig. Jag har varit synsk sedan barnsben. När du ringer mig behöver du inte säga något. Jag börjar varje samtal med att läsa av dig. Detta ger dig en chans att veta om jag faktiskt kan det jag utger mig för att kunna. Därefter kan vi gå in mer detaljerat genom att du ställer specifika frågor. Mina indiska rötter gör mig påmind dagligen om hur naturen, djuren och allt runt om oss hjälper oss. Vi behöver bara lära oss att se och förstå vad universum försöker säga. Jag använder mig av alla våra element och tror på att den levande varelsen är det 5e elementet. Som du kan se på de bilder som finns här så Sol, Vind, Vatten, Jord, Jag, och såklart kärleken som är den största kraften. Bor för tillfället i Sverige, men jobbar via telefon även i Norge, och Danmark. Reser mycket för att hjälpa till med rensning och rening av platser och boenden, kurser i andlig utveckling som kan göras både via telefon och live. UTDANNING/SKOLER/KURS: Mina gåvor har kommit väl tillpass i mitt yrke som sjuksköterska. Som sköterska, mamma, kvinna, vän och samtalskontakt har min starka intuition och min synskhet hjälpt mig att hjälpa andra.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
520
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Via Anita

Hej ! Jag vill gärna hjälpa dig. Jag arbetar medialt med hjälp av Taro, Ching, och olika symboler samt min känsla för ämnet. Jag är en mycket starkt kännande person. Jag har 27 års erfarenhet av möten av människor. Minst 20 års erfarenhet av alternativ medicin. Jag arbetar även med healing i olika former. Du kanske vill ha distans healing det går att kombinera säg bara till. Är en andlig Globetrotter som har rest till olika länder och upplevt en hel del..Jag har utvecklat min healing och clairvoyans i hela mitt 58 åriga liv. Ring mig om du vill ha hjälp från en soulmentor för vägledning. Om ni vill ha vägledning via Ching går det via mail/ skriftligen. Du är välkommen Anita. Mitt liv började med turnéer och resande redan som barn eftersom båda mina föräldrar är konstnärer och var musiker. Var ofta ensam och fick tid att öppna upp mit för det astrala. I tidig skolålder hamnade jag på katolsk internat skola hos nunnor. Som ung arbetade jag som professionell dansare plus chartervärdinna på segelfartyg och reste en hel del. En familj hann jag även skapa, tre underbara barn. Detta gjorde mig stark och självständig. Under många år studerade jag alternativ medicin och 1996 gick jag igenom en kraftig transformation. Den pågick i en hel vecka. Under denna tid hade jag återkommande drömmar om Egypten. Det var dessa drömmar som startade mitt livs resa. I dag vill jag hjälpa andra att hitta deras livs resa. Min stora gåva är healingen. Har haft andliga resor till Kina, Egypten, Marocko, England, Italien, Grand Canaria ,Frankrike, Spanien, Wales, Thailand och nu sist Brasilien och många länder i Europa. Mött Eremiter, Upplyst munk, Prinsessa, Shamaner, Healers, uteliggare, filmstjärnor, musikstjärnor etc på mina resor. Beträtt heliga platser och fått andliga kontakter. Jag har tre vuxna barn som jag har lärt mig mycket av. Med kärlek i mitt hjärta lär jag mig för var dag varje steg jag tar att uppleva mig själv och omgivningen. När du får en reading av mig med Ching kastar jag sex gånger för att få olika symboler som blir till slut ett hexagram. Jag får symboler och siffror som jag sedan i den gamla filosofiska skriften för ut budskap till mottagaren. Detta sker via mail. utbildning: Dans utbildning, Marknadsassistentutbildning, barnskötarutbildning, polaritetsutbildning, Egyptiska mysterieskolan(Metatron, Egypten) Massageterapiutbildning,japansk energi massage,refelxologi, öronakupunktur, kinesiologi, örtmedicin, näringslära, Medialutbildning (Mediumskolan).

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
521
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Elisabeth Persson

Utbildar Medium och Spirituella Hypnotisörer. Känd Sverige, Norge och Internationellt. Många nöjda, fasta kunder. Kära du! Börja med att ställa en fråga vad du undrar över så ska jag med hjälp av mina guider och följeslagare svara på dina frågor. Jag kanaliserar via en ljus, ren och öppen kanal. Hur gör jag? Jag tonar in på det du säger när du ringer eller ger mig mail. Samtidigt som jag talar med dig så ger jag dig healing och när du har lagt på luren så kommer du känna dig lättare i sinnet. När du är i balans kan du lättare fatta rätt beslut. Normalt sätt behöver jag inga redskap men jag kan stämma av med spelkort, pendel och kanalen även då är det mina guider och vägvisare som visar vägen. Låt oss säga att du står i en hiss på första våningen och för varje våning du tar uppåt kommer du att se världen från ett större perspektiv. För varje våning och steg du tar löser du gamla blockeringar eller annan gammal karma som hindrat dig att leva det liv du önskar. Min uppgift är bl a att koppla på de som redan är utsedda att arbeta åt Universum och alla andra som behöver min hjälp. Jag har förmågan att sätta saker och ting i rörelse...Ibland vet du inte varför du mår dåligt och då kan jag hjälpa dig med verktyg inom hypnos. Mitt mål är att du ska få svar på de frågor som du har och samtidigt känna välmående! Välkommen att ringa mig! Utbildning och kurser: Internationellt och Nordiskt certifierad hypnotisör, Jack Johansen, Tidigare Liv Terapeut. Jag är ett utbildat medium, norska spiritalistföreningen, änglakurs e-kurs Doreen Virtue, Tala med dina guider, Sonia Chaqurette, Utbildad Lifecoach, Sofia Manning, Utbildad studie- och yrkesvägledare, Lunds Universitet, Dessutom utbildar jag Spirituella Hypnotisörer, Intuitiva Energihealers, och Lär ut hur du spår i vanliga spelkort. Kan kanalisera din själsfrände eller din tvillingsjäl. Författare till boken: Finn din Core Energy och Designa din framtid och Förbättringsprogram affärsinnovationer.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
786
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Åsa

Jag heter Åsa och är drygt 50 år. Jag har arbetat som medium i flera år Jag använder mig av tarotkort som en vägledning under vårt samtal, jag läser inte tarotkorten på ett traditionellt sätt utan varje kort har olika betydelse beroende på vem jag pratar med och om vad vi pratar om. Jag kan hjälpa dig räta ut frågetecken, att få förståelse för val du gör under din resa, att se möjligheter som ligger framför dig. Kärlek,relationer, arbete, ekonomi är några av de frågor jag kan hjälpa dig med Utbildning

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
510
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Agape

Jeg dømmer ingen og er god på å se ting fra fler vinkler. Har hjulpet mange i en vanskelig livssituasjon. Hjelper til i alle livets faser. Upartisk. Finner IKKE gjenstander og dyr. Jeg ser heller ikke utroskap og død.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
819
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Anita

Jobbar medialt dagligen per telefon eller personligen med klient framför mig. Kan i min mediala utbildning och gåva ta in din personlighet, ser orsak och verkan i bilder framför mig, får förslag på hur dina problem kan lösas såsom i kärlek, jobb, relationer, osv. Samtalar med dina personliga guider i andevärlden som oftast är dina släktingar, vilka förmedlar svar på dina frågor till mig. Dessa upplysningar vidarebefordrar jag till dig. Är född med den mediala gåvan och tog det vidare med en utbildning hos Terry Evans. Har hela potentialen med 8 sinnen fungerande . Dessa extra sinnen innebär dels att jag kan ta in hela personligheten som du frågar om. Även ge råd hur du ska lösa problemen eller gå vidare i ditt liv. Har även en speciell gåva att finna försvunna djur och borttappade saker.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
781
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Sandy

Själen är odödlig, men skepnaderna förändras genom tiden. Du kan få reda på karmaknutar, samt få möjlighet att ställa frågor till dig själv för att få budskap för att lösa upp dem. Jag är lugn och inkännande och är certifierad MI-coach. Jag använder mig av änglar, mina guider samt ädelstenar/kristaller för att förtydliga budskapen. Jag kan även använda ängakort för svar på avläsningar gällande ekonomi, relationer och beslut i livet. Välkommen till ett spännande samtal med mig där allt kan hända

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
687
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Nanna

Varmt välkommen att ringa till mig. Jag är en medial tarolog. Är född medial och har i hela mitt liv kunnat förutse saker och ting. Det vill säga att jag använder mig av att känna in budskap från andra sidan samtidigt som jag lägger tarotkort. Har över 25 års erfarenhet av det mediala och att vägleda människor. Hos mig finns det ingen dum fråga eller att du behöver känna dig osäker. Vill gärna hjälpa dig att se det positiva och att ge ärliga raka svar. I den mån det går. Arbetar gärna med öppen kommunikation och samtal. Jag är en god lyssnare och tillsammans finner vi svar och möjligheter kring Dina frågor, funderingar och situation - inom alla områden. Arbete, kärlek, hälsa, livssituation och jag även hjälpa dig med stresshantering. Pratar även med djur. Djurkommunikatör.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
513
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Mitra

När jag spår dig med tarot använder jag min mediala förmåga och kan snabbt känna av energier runt om dig. Jag känner av energier och ser de som ljud och bild. Mina verktyg som jag tar hjälp av är tarotkort samt mina magiska stenar. Här är mitt råd till dig Var uppmärksam på dina tankar För de blir till ord Var uppmärksam på dina ord För de blir till handling Var uppmärksam på dina handlingar För de blir till vanor Var uppmärksam på dina vanor För de blir din karaktär Var uppmärksam på din karaktär För den blir ditt öde

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
547
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Gabriella

Ärlig, seriös, träffsäker! Snabba svar! Tystnadsplikt.Välkommen att ringa!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
523
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Camilla

Jag är en healer och jobbar gärna distans om det önskas, Jag älskar även att använda olika kortlekar som verktyg i mina readings. Vi behöver alla hjälp då och då i livet att känna in och följa vår inre kompass och det är där jag kommer in i bilden. Jag är utbildad på Göteborgs universitet,2 årig Medium utbildning på Själens Oas Göteborg, Coachutbildning, Shamanshealing vid Gaia i Fjärås osv. stress och beroende av olika slag ligger mig varmt om hjärtat och jag håller kurser om hur våra tankemönster påverkar vårt mående. Jag har även skrivit en bok 2013 om vårt ego och hur vi medvetande gör detta som kan beställas. Varmt välkommen att ringa.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
518
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Mimmi

Om du undrar över något så hör gärna av dig så vägleder jag dig, Jobb, ekonomi, kärlek mm. Allt vi pratar om stannar mellan oss. Du är varmt välkommen.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
503
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Jenny Ann

Medial vägledning, helande samtal, kanaliserar rådgivning inom alla områden. Specialisering i relationer, företagande och personlig/andlig utveckling. För mig är världen besjälad och framburen av väsenskrafter. Jag förnimmer dessa livgivande krafter överallt, jag ser dem i träden, i stenarna, i den porlande bäcken. Jag känner dem famna bergskedjorna, världshaven och de stora öppna slätterna. Jag upplever deras närvaro i staden, i den av människan skapade infrastrukturen, det digitala nätverket. Jag ser dem också i oss människor ständigt verksamma, ständigt aktiva med de funktioner som för oss pågår i det dolda, såsom andningen och matsmältningen. Jag har också dialoger med kosmiska väsenskrafter. Mina guider ger mig perspektiv på hur komplexa sammanhang rör sig genom tiden. På så vis är jag en gränsmänniska. Jag rör mig mellan två världar; den för ögat synliga världen och den för ögat dolda verkligheten. I denna kreativa process formulerar jag tankar och begrepp och översätter andliga gester och rörelser till rådgivande samtal. När jag för snart tre år sedan flyttade till Spanien visste jag egentligen bara en sak ? att det i Medelhavet fanns kvaliteter som min själ längtade efter. Och så var det verkligen. Nu arbetar jag i Spanien med sessioner och kurser där jag kombinerar vandringar och fördjupningar i naturen med personlig och andlig utveckling. UTDANNING/SKOLER/KURS: Beteendevetare, innovationsrådgivare, företagsrådgivare, doktorand inom kvinnligt entreprenörskap.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
507
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Ann

Min mediala gåva har gått i arv i generationer och är en naturlig del av mig. Jag lever och bor nära djur o natur där jag inhämtar kraft o energi. Att hjälpa och leda människor vidare på sin väg eller bara stanna upp och belysa en situation är en glädje för mig. Jag spå ej traditionellt i kort. Budskapen till dig förmedlas via min kanal via bilder ord och symboler. jag känner in energier. Samtalet stannar mellan oss. Varmt välkommen

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
707
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Liz

Som medium förmedlar jag nära och kära från andevärlden samt vägleder dig kring livsval med min intuition och änglakort\". Jag använder mig också av Nummerologi för att förklara för dig vad som energimässigt ligger runtomkring dig samt vad som väntar framöver\". Jag är utbildad inom mediumskap i Sverige av Terry Evans men även utomlands av Världskända lärare som James van Praagh, Tony Stockwell m m. Genom min roll som Klassisk Homeopat med basmedicinkunskaper hjälper jag även gärna till med råd för ett friskare liv med alternativmedicin. Hjärtligt Välkommen med ditt samtal!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
784
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Astrid

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
515
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Maria Leifsdotter

Jag har en medfödd medial förmåga som jag ärvt från tidigare generationer, men som det var tabu att uttrycka eller ägna sig åt under min egen uppväxt. Trots det drogs jag starkt till det andliga och mediala, och fördjupade mig tidigt inom t ex astrologi, drömtydning, samt olika typer av framtidsförutsägelser. I vuxen ålder tog mitt liv en helt annan vändning, och jag utbildade mig till ekonom, och senare språklärare, vilket för mig var en ganska meningslös tillvaro. Det var en livskris efter en skilsmässa år 2001 som bryskt kastade mig tillbaka in på den väg jag en gång påbörjade i barndomen. Mina upplevelser från uppväxten och senare i livet, har gjort att jag vill använda det jag kan och har lärt mig, för att på olika sätt hjälpa andra att hitta rätt och framåt i livet, och att lyssna till sin egen inre vägledning. Utbildning/Kurser: - Mediumkurs för Jill Andersson, Mölndal, Sverige (2007) - REIKI för Ahmed Kolaei, Groningen, Holland (pågående) - NLP (Neurolingvistisk Programmering; en kognitiv-beteendevetenskaplig terapimetod) för Maria José Díez Ferrandis, Valencia, Spanien (2010-11)

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
534
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Anna

- Jag har varit medial hela livet. Liksom min mamma och min gammelmormor Jag har alltid haft sanndrömmar och kunnat förutse saker som ska hända. För mig har det alltid varit en del av mitt liv. Jag har arbetat inom många branscher och träffat oerhört många människor som befunnit sig i olika skeden av livet vilket har gett mig ett bredare perspektiv och större förståelse för storheten bakom det mediala och för den vägledning man kan få genom detta. Jag är alltid ärlig och det jag ser är vad dom på andra sidan vill förmedla till dig. Jag förmedlar deras budskap. Det är du som står i centrum och vi som vägleder dig. Jag arbetar också med tarotkort om du vill det. Jag har många återkommande och nöjda kunder som ger mig bra feedback på att det jag förmedlar slår in. Det är mitt enda facit på det jag berättar för dig. 100% tystnadsplikt är en självklarhet. Varmt välkommen

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
414
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Bella

Synsk, Medial vägledning, Tarot, Expert att känna av energier, Änglakort, Pendel, Reikihealing, Chakrabalansering, Healing på djur och allt annat levande. Hej och Välkommen till Mig Bella. Hos mig får du Rådgivningen om ditt liv som gör skillnad. Jag är född synsk med 29 års erfarenhet, snabba och tydliga svar. Jag konsulterar i framtid, dåtid och nutid och till min hjälp har jag guider och änglar, jag känner också av energier som omger dig. Jag använder mig också av tarotkort, pendel och änglakort om du önskar. Du behöver inte berätta något om dig själv för mig, utan tala bara om vad du önskar få svar på eller veta. Jag vägleder dig och känner av vad som kan vara till fördel för dig i din framtida utveckling både vad gäller Kärlek och Ekonomi och Arbete med mera. Jag är född med healandets gåva och har arbetat med healing under många år. Jag är utbildad som Karuna Ki Reikimaster och i Animal protection Healing i USA. Vilket innefattar Healing till alla människor, djur och växter. Healing är en universiell kraft som jag är en kanal för med mycket goda resultat. Jag utför chakrabalansering på distans och ser vilka chakran du behöver balansera och vad du behöver för hjälpmedel för att själv kunna känna balans och harmoni. Jag har utbildning I att jobba med Psychic protection flame, där du får skydd mot negativa energier. Jag Tolkar även bilder och när jag arbetar som Medium och konsulterar på telefon så kommer det ofta nära och kära från ljusets sida och lämnar meddelande till dig. Jag coachar dig i frågor som du har fastnat i och på det sättet hjälpa dig framåt. Jag hjälper dig hur du kan ta bort negativa energier omkring dig och lär dig hur du ska separera dina och andras energier. Jag kommunicerar också med djur både I detta liv och med dem som har gått över regnbågsbron. Jag har en rak och ärlig kommunikation till dig och full tillit att du själv är ärlig mot dig själv när du konsulterar mig. När jag inte konsulterar här så jobbar jag med juridisk rådgivning, främst inom familjerätt och arvsrätt. Jag är mycket ute i naturen där jag laddar mina energier. Fotografering och att jobba med bilder ligger mig varmt om hjärtat på min fritid och det målas en del tavlor också när andan faller på. Jag och min man har också kurser i Medial utveckling, Yoga, Reiki healing, Meditationer och Holistiskt välbefinnande. Känner du dig som ett löv som flyger runt i vinden och inte kan landa? Ring eller maila till mig så löser vi det tillsammans. Jag är seriös och arbetar naturligtvis under tystnadsplikt. Många nöjda kunder som återkommer med positiv feedback. Välkommen att konsultera mig. Bella i ljus och kärlek. UTDANNING/SKOLER/KURS: Jag är utbildad som Karuna Ki Reikimaster, Psychic protection flame och i Animal protection Healing mm i USA. Jag är utbildat massör och akupressör. Hälsolära och TCM (traditionell kinesisk medicin) ingår också i mina utbildningar. Sedan har jag gjort en del mediala utvecklingskurser med Ann Gotthold och Lena Ranehag bla. för att träna och träffa likasinade.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
644
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Karin Larsson

Jag har arbetat med vägledande samtal i många år i många branscher. Oavsett mina ordinarie arbetsuppgifter så har människor sökt mig för livsvägledning istället. Sedan jag var barn har jag haft starka upplevelser av astralresor och andra dimensioner. Jag har alltid sett, hört och bara haft en vetskap och det vi kallar för klarsynt/clairvoajant. Jag läser snabbt energierna hos andra och vet oftast hur de känner och tänker innan de själva blivit medvetna om det. Idag kan jag använda den egenskapen i mina samtal för att lättare hjälpa att lösa upp blockeringar. Språngbrädan in i det andliga yrket var svår sjukdom, då jag i perioder knappt kunde gå och klara mig själv. Det var en lång tid av självläkning och explosiv spirituell utveckling och jag utvecklade då min healingförmåga både för mig själv och idag till andra som behöver stärkas. I skogen hämtade jag läkning och kraft till förändring och det är där jag lättast får kontakt med min själ som talar till mig vad jag behöver. Där och då blev det tydligt för mig vad jag själv behövde arbeta med mer i min egen livsresa och att jag längtade efter att få hjälpa andra på deras väg. Jag har stor vana av att leda människor både på ett andligt men också på ett terapeutiskt sätt genom vilsenhet, förändringar och frågeställningar. Hos mig får du både helande, terapeutiska och spirituellt vägledande samtal. Budskap kommer till mig som jag förmedlar under samtalets gång och jag använder ibland olika former av tarotkort och pendel som kommunikationsmedel med mina guider och medhjälpare. Jag är utbildad Feng Shui-konsult och Clairvoajant medium som jag också använder mig av under våra samtal. Strikt tystnadsplikt och etiska riktlinjer gäller. Varmt välkommen till mig!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
517
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Kathja

Jag finns för dig som upplever att livet inte är som du skulle önska dig, oavsett om det handlar om dina relationer, din ekonomi, din hälsa eller annat. Med kunskap direkt ifrån Källan vägleder jag dig emot ditt högsta bästa. Jag står ständigt i kontakt med Allt som är och lyssnar in dina behov och innersta drömmar. Från mig får du höra Sanningen, den som visar dig vägen till ditt högsta bästa. UTDANNING/SKOLER/KURS: Relationscoach - utbildad hos Kjell Haglund Socionom med kuratorserfarenhet - Göteborgs Universitet

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
500
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Sonja

Hjälp- Vad skall jag göra? Var inte orolig ? Vi löser det här tillsammans! Jag har verktygen till att hjälpa dig eftersom jag är född klarsynt, medial, har en mycket stark intuition, pedagogutbildning och lång erfaenhet av att arbeta med mänskor. I snart 30 år har jag jobbat som specialpedagog och lifecoach och har hjälpt mänskor att lösa olika konflikter och situationer. Det viktigaste för mig är att du finner lyckan och ditt inre lugn. UTDANNING/SKOLER/KURS: specialpedagog, grunnskolelaerer, kurser i ; psykologi, psykiatri, filosofi, om olika kulturer, tarrot, englekort, bordskort, astrologi, numerologi, utvecklande av intuition och livsvegledning Jag är född klarsynt, är mycket intuitiv, medial och ser bilder. Mänskans beteende som individ och i olika relationer, i kriser, och när hon står vid olika vägval har alltid intresserat mig. Hur löser vi mänskor olika problem och konflikter? Jag har i mitt snart 30-åriga arbetsliv som speciallärare och livscoach insett att vi behöver någon som verkligen lyssnar på oss, ger verktyg, bekräfteltelse och beröm till oss när vi skall hitta lösningar till våra problem. Därför finns jag nu här för Deg! När jag hjälper Dig använder jag använder min medfödda klarsynthet och starka intuition, astrologi, tarrot- engle- och bordskort och numerologi och min långa erfarenhet av att jobba med mänskor. Jag är träffsäker, ärlig och ger tydliga svar i min veiledning. Detta liker mina fasta kunder. En ytterligare styrka är att jag har kunskap om olika kulturer, efter att jag har rest mycket och jobbat tillsammans med mänskor från olika delar av världen. Jag snakker svenska, lite norska, finska och engelska För mig är det viktigaste att hjälpa Dig att hitta lyckan och harmonin! Var inte orolig - Vi löser det här tillsammans!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
827
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Arnhild

Klarsyn, ærlighet, psykologisk innsikt, og erfaring gir deg som søker trygghet. Svært etterspurt klarsynt fra nord-norge

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
168
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Jill

Jill heter jag. Har alltid varit medial och intuitiv! Jobbar som andlig vägledare och healer till vardags! Jag hjälper dig med frågor om kärleken, tvilling själar jobb och allt annat mellan himmel och jord. Välkommen att kontakta mig. Jobbar under tystnadsplikt!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
624
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
695
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
683
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Amina Bergliot

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
670
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Monica

Kardemomme loven elsker jeg og det er den verden jeg kaller den andre siden for . Åndene er snill og grei , de elsker komme fram å snakke og har en egen form for humor . Jeg har alltid bare visst ting , vært sanndrømt , lest mennesker før de har fått sagt hei og brukt healingen på mennesker jeg møter på gaten jeg ser trenger det . Jeg spør alltid om lov på forhånd . Jeg har gått i lære hos en mentor siste året for å utvikle meg og mine evner . Jeg leser energiene dine , får bilder og videoer i hodet om de jeg leser om . Jeg bruker tarot i mine readinger noen ganger om det trengs . jeg har også andre hjelpemidler som pendel og min egen livserfaring . Jeg føler at min beste evne er healingen så om du sliter fysisk eller emosjonelt er du hjertelig velkommen til å ringe meg

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
617
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Izabela

Arbeider med en ren intuitiv kanal, kjenner fort din energi. Støtter deg i dine spørsmål angående din fremtid. Svensktalende.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
548
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Linda

Linda är klarsynt och läser utav dina eneriger och dom livsval du står inför. Har en stark intiution. Hon har flera återkommande kunder.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
811
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Rahilii

Mer enn 35 års erfaring fra egen naturmedisinsk praksis, mer enn 15 år med egen skole og kursvirksomhet innen naturmedisin og forskjellige kunstneriske teknikker. Svarer ikke på utfall av rettssaker, sykdom, bortkomne dyr og mennesker. Har jobbet på teletorglinjer med spå siden 2003. Gjennom hele oppveksten trodde jeg at alle så og hörte og fölte på samme måte som meg. At alle andre var sensitive som meg, visste ting, og utfall av hendelser, som meg. At alle andre også husket hendelser som ikke var fra denne verden.... inntil jeg i puberteten forsto at slik var det ikke. Det ble innimellom avstand mellom mine jevngamle og meg fordi det ikke var noen å snakke med om alt jeg så, hörte og visste. ? Ettersom årene gikk ble jeg mer fortrolig med at det bare var sånn at jeg forutså en del ting og visste en hel del som ingen hadde fortalt. Det var en hjelp mange ganger, men også til tider ubehagelig å vite at noe skulle skje som jeg ikke kunne varsle om fordi jeg ikke visste hvor det skulle oppstå. Fra tidlig i livet har jeg värt kreativ og fått utlöp for det gjennom ulike uttrykksmidler. Jeg jobber med farge i tekstiler, malerier, skulpturer og glass. Det hörer sammen med den mediale siden. Alt har farge! Farge healer (om man slipper det til), lyd healer, naturen healer på ulikt vis. Det siste er alt fra en stille plass i naturen, naturlyder, en vandring eller bearbeidelse av noe naturen selv gir (f.eks.linement eller shampoo m.m. laget av urteekstrakt o.l.). Mennesket er i utgangspunktet gitt evnen til å heale seg selv for å holde balansen. Når det blir for stor ubalanse, for mye press, for mange ting å forholde seg til, for mange inntrykk, kan denne evnen svekkes eller delvis forsvinne fordi vi glemmer at den er der. Noen er gitt litt större porsjon av denne evnen og får lov til å väre en forlengelse av den store kjärlighetskraften som kan nå ut til et annet menneske og hjelpe vedkommende til å finne tilbake til balansen hos seg selv. De aller fleste har nok med seg selv og healingkraften rekker til det. I dyp ärefrykt og med stor ydmykhet har jeg fått lov til å väre en del av denne store kjärlighetskraften og jeg har fått lov til å rekke ut hånden til et annet menneske for å hjelpe vedkommende videre på en eller annen måte. Om det foregår via en samtale ansikt til ansikt eller via telefon går nesten ut på det samme. Det skjer alltid en healing i en samtale og den kan fortsette lenge etter at vi har avsluttet samtalen. Hvis en person önsker at jeg fortsetter med fjernhealing så spör jeg om jeg får skrive inn vedkommende i min healingjournal slik at jeg kan fortsette å sende fjernhealing på ubestemt tid. Jeg holder kurser i Bach blomstermedisin, aromaterapi, healing og skulptur- og bilde. Utdanning/skole/kurs: Et langt livs vandring gjennom flere land. Utdanning fra England, Frankrike, Sverige, Danmark og Norge.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
657
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Michelle

Michelle har en bred teoretisk kunskap som i grunden vilar sig på en kandidatexamen inom beteende- och arbetsvetenskap, med fokus på individens helhetshälsa, de psykologiska samt filosofiska perspektiven. Utbildningarna är dock inte det mest värdefulla som hon bär med sig! Michelles medfödda spirituella förmågor och kontakt med ovan visar henne vägen den mest mörka natt och hjälper henne med stöttningen utav sina sökande medmänniskor. Genom hennes utmanande uppväxt- och livsförhållanden utvecklades hennes genuina vilja till att förstå, stötta och kärleksfullt hjälpa hennes medmänniskor ? och detta utifrån deras unika behov, livssituation och önskemål. Hennes intresse kräver att hon ständigt är under utveckling, tar hand om sig själv ? såväl fysiskt som psykiskt ? genom bland annat meditation, yoga och böcker. Under sina 30 år har hon inhämtat ofantligt med kunskap och erfarenheter om alla möjliga mänskliga utmaningar, däribland de som rör relationen ? såväl den som du har till dig själv som den du har till andra. Även din relation till det vi inte kan se, till det som vi ignorerar att se och till det som vi verkligen vill ska ske. Oavsett bakgrund så har du en möjlighet till att få leva ut dina drömmar och behov. Du har ALLT ? och tillsammans med Michelle upptäcker ni dina möjligheter och livsavgörande verktyg! Michelle vet vad hon talar om, Michelle hoppar, Michelle följer sin dröm och hon välkomnar varje dag med ett leende! OCH ? Det kan du också göra! Det har aldrig varit mer rätt i tiden än det är nu, det är din tur? Inte sant?! Michelle har goda recensioner från hundratals nöjda kunder genom hennes olika forum. Utöver det spirituella arbetet som hon utför så anlitas Michelle även utav bland annat kommuner för hennes andra kunskaper. Hon är även aktiv i en del ideella föreningar, som arbetar för psykisk hälsa och personlig utveckling. Och nu? Så välkomnar hon nu även dig ? med kärlek och öppna armar! UTDANNING/SKOLER/KURS: ? Kandidatexamen Arbetsvetenskap/beteendevetenskap arbetsliv ?Malmö Högskola. Snarlikt socionom- samt PA-utbildningen. ? Diplomerad Livscoach och mentor. Malmö Högskola. ? Certifierad Yinyoga-instruktör/lärare. Aurawellness. ? Certifierad Mindfulness- ; Qigonginstruktör. Livscoachakademin. ? Certifierad Stress- ; Självkänslacoach. Livscoachakademin. ? Psykologi. Linnéuniversitetet. ? Filosofi. Umeå universitet. ? Certifierad Body language ; Micro expressions coach. Center of body language ? Internationellt certifierad kostrådgivare. The Health Sciences Academy ? Strategiskt personalarbete: Karriärutveckling i organisationer. Högskolan Kristianstad. ? Läkemedelsassisterad behandling mot opiatberoende. Malmö högskola.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
650
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Manfred

Utbildning: Astrologi(astron psykologisk rådgivning) EFT (emotionell freedom teknique) Tankefältterapi Energi healing Energirensning av hus och lägenheter Avspänningsterapi Kortläsning Reiki behandling Manfred använder sig mycket av tarotkort i sina readings.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
651
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Carin

Jag är medial sedan barnsben och jobbar utifrån det andliga och attraktionslagen. Ger distans healing och hjälper dig med ekonomi, relationer, mål i livet, motivation, tidigare liv, utmattning och har stor kunskap om att läkas efter trauma och narcissister m.m. Jag har en stark kontakt med Moder Jord och hjälper dig att se ljuset i ditt liv och ger dig verktyg så du kan stärka det i alla livsområden. Lever som jag lär. Min kunskap har jag fått från livet, änglarna, i livsavgörande ögonblick, från tidigare liv och från psykologin. Min förmåga att få kontakt med änglar har hjälpt såväl vänner som främlingar att få det budskap de behövt som allra mest i det ögonblicket. Det andliga genomsyrar den fysiska världen och när vi är vakna till vad våra änglar vill visa oss tar vi oss fram i livet på ett mer glädjefyllt sätt. Jag tror på vår egen inre kraft och att vi kan skapa det liv vi vill ha. Du förtjänar det bästa i livet. Med värme/ Carin.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
537
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Cassiopeia

Det är inte säkert att du får svar på just dina frågor utan ibland kan det vara ditt hjärtas röst som är ännu starkare, som korten plockar upp, det du egentligen vill veta. Under mitt yrkesliv har jag också skaffat mig en certifiering till coach. Jag skulle inte säga att jag främst använder den kunskapen, utan det är korten som talar, men det är alltid bra att ha erfarenhet av att kunna leda ett coachande samtal. Korten är ofta väldigt rakt på sak, jag kan bli förundrad själv, kunden blir det väldigt ofta.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
630
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Katarina

Jag startade mitt företag Andligt ljus 2013 och sa upp mig från mitt fasta arbete inom äldreomsorgen 2016. Jag gör privata sittningar där jag läser av auran och vägleder genom den , får till mig tidigare liv, fjärrskådning och tar kontakt med andra sidan där den mesta vägledningen kommer ifrån. Jag har under senare tiden arbetat även över telefon där jag får till mig energin och kan tolka auran och vägleda så...Jag gör auramålningar, Husreningar, Jag har gruppseanser och gör Healing. Ofta bokar kunder tid hos mig för de känner att de blir inspirerade och tycker att jag ger dom en positiv syn på livet och dom själva. Ja får ofta till mig användbara tankar och verktyg att ge kunden för att öka sitt välmående. Även ett stort intresse av att hjälpa mediala barn med att hantera sin mediala förmåga! Min kunskap , budskap och lärdom har jag fått och får av mina guider och mästare. Det är Universum som är min kraft och hjälp i mitt arbete. Kurser inom medialt, healing , pendling mm är också ett stort och givande arbete för mig!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
527
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Urszula

Jag är Urszula och jag jobbar som medium, terapeut och personlig rådgivare, med dessa gåvor och utbildningar gör jag mitt bästa för att hjälpa dig. Varje samtal är unikt och svaren vävs fram för att vägleda dig i nuet. Oftast har vi svaren i oss själva men man kan behöva bekräftelse att man är på rätt väg. Detta hjälper jag och andevärlden dig gärna med, eller använder jag spelkort och tarot kort. Som 7 åring flicka började jag att använda spelkort för att spå min äldre syster. Jag får också kontakt med nära och kära på andra sidan. Gåvan har jag ärvt ifrån min pappa, släkt så jag har sedan barnsben haft syner och kontakt med andra sidan. Och idag är den en del av min vardag och liv. Jag följer tystnadsplikt lagen och Etiska rådets regler, med Ljus och Kärlek. Varmt Välkommen att kontakta mig. Arbetsområden: Medial vägledning, Tarot, Spelkort, Änglakort, Guider, Medium, Healing, Kurser, Meditation, Coachning, Samtal, Psykologi,Tidigare Liv/Regression. Mediala utbildningar och kurser. Samtalspedagog 2016-2017 Terapeut sorgbearbetning 2010-2011 Healing 2008-2010 Godmans 2005-2005 Reiki Master 2004-2004 Medium 2003-2008 Tarot 2003-2004 Spelkort har jag använt för att spå som 7-åring flicka. 4-årig ekonomisk utbildning

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
785
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Katja

Jag har alltid sett vad som sägs. Och kan lyssna på de utmaningar du är i. Jag kan få bilder och personer under samtalet och kommer att förmedla det här till dig om du vill. Information kommer via mig till dig om du vill. Jag har lång erfarenhet av att tolka drömmar och titta på dessa som viktiga insatser för personlig utveckling. Syftet med våra liv är att bli den vi är avsedda att vara. Inte vad andra tycker och menar. Och vi kan snabbt gå vilse i pressen av media. Under samtalet lägger jag till tarotkort och kan ge dig viktig information via dem. De val du fattar är upp till dig, det är ditt liv och din väg. Jag är här för dig på vägen.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
602
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Anna-Maria

Jag heter Anna-Maria och har en förmåga att känna in människors energi och får direkta bilder och svar som jag förmedlar. Jag har alltid haft sanndrömmar och kan känna av energier. Jag vägleder inom relationer, kärlek, vägval, personlig utveckling och bostadsfrågor. Jag är ärlig i mitt förmedlande och har självklart tystnadsplikt. Är utbildad coach och har även lång erfarenhet inom beteendevetenskap och psykiatri.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
796
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Dijana

Sedan ung ålder har den mediala världen alltid fascinerat och intresserat mig. Jag har under många år gett vägledning med hjälp av mina tarotkort, änglakort och pendel. När du ringer till mig använder jag det redskap som bäst passar till din fråga och ger dig vägledning och råd för att du ska komma vidare i ditt liv och komma ut ur blockeringar. Den mediala världen är spännande och alla vi har den förmågan inom oss om vi vågar ta emot och öppna oss inför det som tycks vara främmande och obekant. Varmt välkomna med ett samtal till mig. Tystnadsplikt och sekretess på allt du berättar eller frågar om.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
701
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

AstroSara

Månen berättar också om dig och din partner och är en viktig nyckel till att förstå era känslomässiga förutsättningar. Jag Sara, har över tio års erfarenhet inom hälsa och personlig utveckling med basen i de indiska/vediska traditionerna. Jag brinner för att hjälpa människor att se sina styrkor och möjligheter, och att skapa ett liv i balans och harmoni. Vedisk Astrologi är en mångtusenårig vetenskap och österlänsk visdom. Lika beprövad som sina systervetenskaper: Ayurveda och Yoga. Din astrologiska livskarta är unik och skapas i ditt födelseögonblick. Planeternas unika position i tecknen påverkar olika områden av ditt liv och berättar om dina relationer, din karriär, intressen och styrkor. Din andliga utveckling och mycket mer. För att ställa ditt horoskop behöver jag ha ditt födelsedatum, ort och födelsetid. Om du inte har din födelsetid ställer jag horoskopet utifrån din månposition. Varm välkommen till en värld av insikt och klokskap.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
603
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Simoone

Min uppgift på jorden är att hjälpa dig, hitta din väg i livet. För allt är inte hugget i sten. Det finns många vägar att vandra, men komihåg: Det är du som tar dina steg. Jag kan vägleda dig till att, se det positiva i alla livets skeden. Om du är nyfiken på dina tidigare liv ,kanske vill veta vad som skett och hur de påverka detta livet. Så kan jag genom inre bilder berätta om dem. Vill du göra en förändring i ditt liv. Så varmt välkommen att ringa till mig Många hälsningar Oraklet Simoone

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
528
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Santara

Mina färdigheter, visdom och erfarenhet som jag använder när du står fast i ditt liv för att utveckla din fulla potential i dig, samt att bli mer medveten om vad som händer i och omkring dig. Genom konversationer använder jag min starka intuition och läser energierna i dig och omkring dig väldigt lätt. Jag använder inga hjälpmedel och du får healing samtidigt som du pratar med mig. I 18 år har jag hållit workshops och kurs med enkla nycklar att släppa taget och att manifestera ett bättre liv med mer glädje, frihet och kärlek. Velkommen til samtal.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
685
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Emma

Många gånger behöver vi bara en överblick för att förstå vad som händer i livet. Och någon som talar om hur vi kan bryta gamla invanda mönster och se ljust på tillvaron. Med hjälp av mina kort får jag klara svar och råd från änglarna och våra guider i andevärlden. De gåvor och kunskaper jag fått har tillsammans med utveckling och utbildning gjort mig mer medial och klarsynt. Kanaliserar, tarot, ger healing och håller kurser i intuition och medial utveckling. Kan jag hjälpa eller stötta just Dig, då är du så välkommen att ringa mig. Jag har givetvis tystnadsplikt och värdesätter dina ord. Varmt välkommen att ringa. ??

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
536
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Sandra

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
745
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Alicia

Jag har arbetat med administration, teater, som SFI-lärare och som översättare. Jag har två barn och bor med min fästman. Jag har alltid varit intresserad av mänskliga relationer. Jag är intuitiv och jag skapar ett band med dig som ringer för att få rådgivning.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
530
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Rickard

Allt i universum består av energi, både som positiv och negativ energi. Dessa energier flyter ständigt inom och mellan allt levande och påverkar därför allt omkring sig. Den positiva känslan du känner tillsammans med vänner eller när du hittar på något du tycker om, är exempel när positiv energi påverkar oss på ett bra sätt. Men lika lätt kan negativa energier påverka oss och ibland även bli för mycket för oss att hantera på egen hand. Vi känner oss ensamma i vår situation och överväldigade, och då behöver vi någon som förstår vår situation och som kan hjälpa oss. Den mediala processen handlar för mig om att jag öppnar upp mig energimässigt och tillåter din energi att flyta genom mig, för att först då verkligen kunna förstå din situation och tolka varför du känner eller upplever som du gör. Jag ser igenom de negativa energierna som stoppar dig och tillsammans arbetar vi för att stärka din egna positiva energi och stoppa de negativa energiernas påverkan på dig. Du är Inte ensam, och tillsammans ska vi göra dig stark igen! I samtal med mig så kommer du finna en trygg miljö där inga ämnen är konstiga, och du kommer alltid att bemötas med respekt och ett öppet sinne. Jag specialiserar mig på människor och relationer mellan människor, men då jag också är utbildad ekonom så kan ekonomisk rådgivning ges. Tystnadsplikt gäller, så allt vi pratar om stannar mellan oss.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
531
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Deva Hannele

Jag heter Deva Hannele och är en kvinna född i Finland. Jag har gjort en stor andlig resa och upptäckt nya sidor hos mig som gör att jag nu vill hjälpa andra människor med mina gåvor. Har en stor livserfarenhet från både gott och ont här i livet. Har en fot i den andliga världen och en fot på vår moder jord aud humbla. Är utbildad Naturprästinna hos FREJAS DÖTTRAR OCH SÖNER hos Lola Ravenstar. Som naturprästinna jobbar jag dels med de nordiska gudinnorna som jag har vid min sida och jag använder mig av runor, pendel och kan även spå i kaffesump och min starka intuition. Får bilder och känslor från andevärlden som jag tolkar åt dig under samtalet. Har även änglar som mina gudier och hjälpare som visar vägen. Du är välkommen att ringa till mig med vilka frågor du än har så finns jag här för dig för att lyssna och stötta. Ljus och kärlek till DIG Deva Hannele Naturprästinna Frejas dotter

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
654
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Tina

Jag leddes in i den andliga världen av mina guider 1999. Jag är en mycket seriös, positiv och ärlig person med lång erfarenhet av att hjälpa människor. Jag använder mina egna förmågor, kanalisering och har lätt för att kommunicera. Jag vägleder dig gärna i livets alla situationer som kärlek, arbete och ekonomi. Jag kan hjälpa dig med din personliga och andliga utveckling så att du lättare kan finna din egen väg. Jag är också healer, behöver du healing så finns jag där för dig. Mitt måtto är att allt är möjligt. Sedan 2006 då jag gjorde min första resa till Peru med Shamanen Mallku Wachuma har jag varit intresserad av att gå in mer i Shamanismen. Med Shamanen Gerardo Pizarro har jag utbildat mig och blivit initiering i Shamanismen. En person som jag beundrar mycket är medicinkvinnan Fiona Shaw, England. Hon gör fantastiska ceremonier. 2013 var jag på The Grandmothers (www.grandmotherscouncil.com)möte i Stockholm och deras budskap ligger mitt hjärta mycket nära. Jag går under ständig utveckling för att kunna hjälpa just dig på bästa sätt. KUNNSKAP: UTDANNING/SKOLER/KURS: Jag är utbildad i Mediumship, Tarot, Nummerlogi, Spirituell healing, Reiki Master, Shamanisk Healing, Sound healing, Pendulering, Chakra Balansering och Feng Shui. Jag har veckoklasser i spirituell utveckling. Jag har organiserat många andliga kurser genom åren. Jag är utbildad av framför allt Mediumet Jennifer Mc Kenzy, England. Jag har också gått klasser för Mediumet Eddie, Edward Murphy, England. Mediumet Philip Taylor, England. Mediumship och Nummerlogi för Lisa Nilson, Sverige. Tarot certifiering och handläsning för Gilly Jaxson, Jamaica. Reiki Master för May Britt Tellefsen, Norge. Pendulering Lena Karlsson Sverige. Feng Shui Sound healing (singing bowls) för Christine Heckel, Tyskland. Hundkommunikation, Inge Beaujean, Holland. Shamanism och Chakra Balansering Shamanen Gerado Pizarro, Peru.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
686
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Sladjana

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
795
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Anette

Jag kom i kontakt med min medialitet redan som barn, och jag föddes på våren 1965 - i Fiskarnas tecken. Det är väldigt mycket i \"terapeutiskt syfte\" jag tolkar korten - dvs. för att hjälpa Dig att hitta Dina styrkor och svagheter. Detta kan göra det möjligt för Dig att finna nya vägar och nya sätt att handskas med olika situationer och diverse motgångar i Din tillvaro. Dessutom blir det lättare att prioritera ; hitta vägar till förnyad kraft och energi. Kanske bör Du lägga bort och avsluta sådant som tär på och stressar Dig för mycket...? Det är inte bara inom oss som problem eller andra motstånd finns - det kan lika gärna vara olika yttre omständigheter, som gör att vi inte kan gå framåt. Även här är det lättare att se vad (eller kanske vem...) som \"sätter käppar i hjulen\". Du ställer enkelt Din fråga/frågor till mig via vårt samtal eller via mail. Alla frågor är välkomna! Beskriv Dig själv och det du vill ha svar på, så tydligt Du kan. Inga personliga uppgifter behövs, men berätta gärna vad Du heter och/eller vilket stjärntecken du är född i! Det du frågar och berättar om, räcker för att tolka Dina kort och din situation. Men - tillhör Du dem som tror att framtiden är huggen i sten, och att det räcker med att säga \"-Hej, det är Jag!\" - så är jag inte rätt rådgivare för just dig. Det är som alla andra situationer där \"sändare och mottagare\" behövs för bra kommunikation. Egentligen är det väldigt logiskt... Som när man går till läkaren, eller andra rådgivare. Det är mer eller mindre bara verktygen, kunskaperna och metoderna som skiljer åt för att få fram \"diagnosen\". Ju bättre kommunikation - desto lättare att få fram information, givetvis. Det är genom din berättelse som bilder och känslan/intuitionen kommer till mig, och som gör att jag \"vet\" saker. Dina ord och känslan hos dig är väldigt viktiga i vårt samarbete - eftersom vi inte befinner oss på samma plats. Dina ord och känslan hos dig är väldigt viktiga i vårt samarbete - eftersom vi inte befinner oss på samma plats. Var inte rädd för att prata ut! Bara det kan göra underverk för många. Jag har total tystnadsplikt och allt som sägs stannar oss emellan. Dessutom är jag inte varken fördömande eller sitter inne med moraliska pekpinnar. Jag är här för att hjälpa dig i din vardag och för att hitta nya vägar i din labyrint - och givetvis för att stötta dig när/om du behöver det. Varmt välkommen!

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
723
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Hans

Hej. Jag vill hjälpa dig att må bättre på alla plan i livet. Hjälpa dig få svar på små som stora livsfrågor som vi alla måste ställa oss ibland. Även hälsofrågor hjälper jag dig med. Med en lång erfarenhet inom olika alternativa ämnen sedan 70-talet har jag en bred livskunskap bakom mig. och har idag ett eget företag, (Ankhenergy), där jag aktivt arbetar med bland annat alternativa energimetoder. Det är främst tre metoder som jag förstått att jag ska arbeta med som för mig framstår väldigt exakta, rena och tydliga. De har dessutom ett flera tusentals års ackumulerad av kunskapinhämtning bakom sig. Det är Kinesiologi, Öst- och Västerlänsk Astrologi och en form av Energihealingarbete vid namn Ankhenergymetoden. Den sistnämnda har delvis sina rötter i Kinosologin men består även av en äldre egyptisk healingkunskap jag fick till mig, ( Ankh betyder livets nyckel). Kinesiologi är ett oslagbart hjälpmedel när det gäller komma till orsaken med frågor som gäller framförallt hälsa. Jag känner av dig och dina energier på distans och kan även behandla dessa obalanser på distans. Astrologi kan hjälpa dig på många plan att må bättre. Den hjälper till exempel med att förstå vad du gör här, förstå ditt karma, dina läxor du har med dig i livet. Förstå ditt Darhma, hur du ska skapa ett bra liv här på jorden. Förstå hur du uppnår dina högsta livsmål här i livet. Astrologin kan även visa vilka energiflöden du befinner dig i under olika perioder under året. Detta är mycket viktigt och vilket man har stor nytta av att känna till. Distanshealing. Jag kan hjälpa dig med hjälp av distanshealing där jag känner in och renar alla dina kroppar förutom den fysiska. Idag har vi mycket låsningar i våra yttre kroppar som man kan behöva få hjälp med att släppa. Obalanser som sitter där och tynger ner dig, energipaket som kan komma från släkt och vänner. Ja från flera generationer som nu väntar på att bli frigjorda. Det blir allt mer vedertaget och vetenskapligt bevisat att allt inom och utanför våra kroppar handlar om en uppbyggnad av energier och frekvenser. Det är ingen ?flummig sanning? längre. Energier, antingen i harmoni eller disharmoni. Min övertygelse är att när vi en gång för alla förstår tankens skapande kraft och medvetet rätta till obalanser vi temporärt skapat så kommer vi må bra på alla sätt och vis. Så tveka inte kontakta mig med era frågor som berör livet självt.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
626
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Wrozka Marika

Spå kun polska! Potrezebujesz wyjasnienia na nurtujace Cie pytania dotyczace pracy,milosci,finansow lub spraw rodzinnych ? Znajdujesz sie w trudnej sytuacji zyciowej i chcesz dowiedziec sie, co dalej ? Jestes w dobrym miejscu! Wrozka Marika pomoze Ci rozwiazac watpliwosci za pomoca wrozenia z kart i numerologii. Masz wplyw na to,czego sie dowiesz i na swoj los. Podjecie decyzji nalezy do Ciebie.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
689
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Britt

Medial vägledning har varit ett naturligt inslag i min vardag i ca 20 år. Under dessa år har jag haft fördelen att få hjälpa många människor i olika situationer och det är det som är min drivkraft. Jag är utbildad och diplomerad som medium, regressionsterapeut och kraniosakral terapeut. Jag är också legitimerad apotekare och forskarutbildad. Innan mitt nuvarande arbete har jag jobbat som forskare inom medicin på Göteborgs universitet och AstraZeneca vilket också har varit väldigt roligt, utmanade och intressant. Anledningen varför jag en gång började vidareutveckla min medialitet var att jag blev utbänd vilket gjorde att jag började en resa inom mig som sedan pågått och kommer att göra så hela mitt liv. Allt gott, Britt

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
637
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Anny

Jag var en av finalisterna från tv programmet \"Akademin för det Okända\" I 2007 blev jag vald ut bland över 200 sökande till tv programmet \"Akademin för det Okända\" som var en 6 månaders utbildning. Här blev vi uttagen med hjälp av olika tester så att det endast skulle vara 10 deltagare som skulle vara med i tv programmet. Efter att utbildningen började fick jag gå igenom ytterligare tester. Jag kom med i finalen och fick 5 plats. Under utbildningen hade jag Lena Ranehag som lärare bland annat. Jag har gått min utbildning hos Terry Evans. Intution, Mental Mediumship and Healing - 2 år, Advanced Mental Mediumship - 2 år, Psychic Investigation and cleansing - 2 år. Jag har även varit på kurs på The Arthur Findlay College, England.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
604
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Monica

Jag navigerar utifrån mitt hjärta både i mitt liv som kan se ut som en enda \"Eat Pray Love\" historia och hittade själv tillbaka till min inre kärna under en djup process under 2 längre besök i Indien i 2012-2013. Jag är utbildad yogalärare i Norge och Indien och det kom som ett resultat av en långdragen utmattning, Indien läkte mig fysiskt, mentalt och spirituell. Det vände allt på huvudet, och med en stark kraft sen dess jobbat för att hjälpa andra läkas på djupet. Min vägledning är kärleksfull, tydlig och rak. Jag delar allt det jag ser, och ofta kommer det opp en film som utspelar sig för mitt inre öga, jag kan förnimma i min kropp vart det sitter hos min klient och jag får en bild av hur din upprinnelse grundstruktur och energi kommer i från och på det sätt hjälpa dig frigöra dig från det som tar din kraft och leva efter ditt brinnande vackra hjärta. Jag har alltid varit aktiv idrottare och jobbat med mental träning och Qi Gong sen jag var barnsben och vet att vi kan hitta styrka till att bryta oss ur mönster och relationer som håller oss i mörkret, det handlar bara om att lyssna in. Jag är nu 49 år och mamma till 2 fantastiska tjejer på 24 och 18 år som genom åren har utvecklat en stark integritet och kunskap, jag ser fram till att nå ut och hjälpa flera unga och vuxna till att hitta ?hem? och öppna upp för ett liv i kärlek. I dagens samhälle där man nästan blind styrs in i utmattning och sjukdom behöver man hjälp till att ta ett steg tillbaka för att ta kontroll över sitt liv, ekonomi och hälsa.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
614
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Eliza

Mina utb: Leg.ssk vidareutbildning mot psykiatri Dipl. instruktör och lärare i MediYoga Mindfulness practioner universitetet Örebro Healing touch lever 3 Medium. utb. av Pehr Trollsveden

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
633
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Gole

Gola, från en släkt som har medialgåva start synsk där det alltid funnits någon som siat om framtiden och som drömtydare. Jag har varit synsk sedan barnsben. Jag börjar varje samtal med att läsa av dig. Vill du få tydligare svar och vara med i den situationen du befinner dig i och gå in mer detaljerat genom att du ställer specifika frågor och berätta situationen så får du klarare bild på svar som du får av mig. Jag kan dessutom hjälpa dig med dina frågor utan du berättar någonting för mig fast då behöver du själv förstå vad jag menar just när det gäller svar på din fråga. Jag jobbar dessutom som drömtydare som jag fått lära mig av min mormor som var mycket starkt spådam som jag fick vara med och se hennes guider. Jag använder inga hjälpmedel när jag hjälper dig utan jag är synsk och får starkt intuitionen och jag ser och hör tydliga svar på din fråga. Jag har alltid fått upp bilder om hur en situation ser ut samt läst energier runt människor, utifrån det och med min starka intuition kan jag vägleda och jobba som medmänniska.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
700
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Christina Kreutzer

Jag har lång erfarenhet av livets alla problem vilket är viktigt.Om Du vill få klarhet i hur en viss situation uppstått så tveka inte ta kontakta mig Du kan ställa frågor om din kärlek, dina relationer, ditt arbete eller din ekonomi. Du är varmt välkommen att ringa mig för råd, vägledning och stöd. Behöver Du kanske bara någon att prata med så Du kan nå mig när du behöver mig som mest.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
628
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Isolde

Det är viktigt för mig att kunna hjälpa människor under de svåra situationerna i livet och bemöta dem med kärlek och respekt. Jag är en öppen och ärlig person med stor vilja och engagemang att hjälpa människor hitta positiva lösningar.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
634
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Ella

Jag arbetar med medial coaching/rådgivning och healing. Utbildad certifierad coach i helmetoden, mental träning, avancerad healing, reikihealing och beröringspedagog. jag har lång erfarenhet med många nöjda och fasta kunder. Jag arbetar på ett jordnära sätt med din personliga och andliga utveckling och ger dig konkreta verktyg och råd i samspel med dig i den situation du befinner dig i just nu.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
629
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min
 

Kerstin

Livet har många vägar som man ska vandra på. Vägarna korsars och det är lätt att tappa fotfästet. Ibland går man vilse och hamnar i det ovissa utan svar. Allt blir oroligt och man har svårt att styra sina känslor. Det är då jag finns här för just er som behöver en vägledning och coachning tillbaks på livets rätta väg.

Läs mer här
Ring:
0771-484 600
Ange kod:
613
Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
kr 22,90 pr. min

Beställ horoskop

Ring en av våra
lediga rådgivare

 

Christine

Född med alla förmågorna/gåvorna sen barnsben. Använder inga hjälpmedel. Ser tydligt direkt och ser försvunna djur o djurkommunikation. Andlig healing. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. Lang erfarenhet. Kan ge dig olika verktyg och nyklar för att växa som människa. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. UTDANNING/SKOLER/KURS: Flera läromästare i mitt liv. Många olika kurser i personlig och andlig utveckling.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
818

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Gun

Har arbetat heltid för människor i kris..Van att hjälp människor framåt i livet på olika sätt. Jobbat på telefon i 10 år och lärt mig massor .När växlade i min kärriär visst jag att jag ville arbeta med människor på ett speciellt sätt.Började inom missbruksvården men ödet ville annorlunda så jag fortsatte att jobba med ett projekt för att få arbetslösa långtidssjukskrivna och människor utanför arbetslivet. Meningen var att få dem ut i sysselsättning men var då tvungen att se till så deras barn fick passning så de kunde var helhjärtat med på att få hjälp åt sig själva . Utbildade mig sedan en master inom psykolog (psykoterapeut)Under min utbildningsegen terapi vaknade min andliga sida och jag började få andra perceptioner . hAR ochså läst KBT och hypnosterapi .Började jobba andligt och förstod mer av mig själv . Senast året har jag också gått kurs i ökad medvetenhet och själkännedom .ledarskap. Energilagarna och healing

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
522

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Eva

Min andlighet vakna till liv vid en utmattning. Jag började se och känna saker som andra inte såg eller kände. Min första tanke var, hjärntumör! Men under min utredning så fick jag faktiskt hjärnan skannad och den var helt normal. Under de kommande åren gick jag olika kurser och utbildningar för att lära mig vad allt som jag såg, kände eller bara visste betydde. Till slut hamnade jag i utmattning igen och insåg att jag behövde bygga upp mitt liv på ett nytt sätt och låta andligheten ta mycket större plats. Jag är klarseende, klarkännande och klarvetande. För att få en så bra läsning som möjligt gäller det att ha ett öppet sinne och låt oss se vad andevärlden har att komma med. Varje läsning är unik och jag bestämmer inte vad/vem som dyker upp utan det sköter andevärlden, dom vet vad du behöver. Min önskan i livet är att fler och fler människor hittar balans i sin liv och därmed mår bättre och gör bra kärleksfulla val. UTDANNING/SKOLER/KURS: Har gått flera kurser hos Elisabeth Edborg Seven Stars Utbildad och certifierad av Dr Eric Pearl i Reconnective Healing. Utbildad och certifierad av Elisabeth Edborg Seven Stars i Andligt Healing. Certifierat medium av Jeff Jones The Academy of Excellence. Har och sitter i olika utvecklingscirklar, både för mentalt och fysiskt mediumskap. Har gått praktikkurserna i hypnos, bas och avancert och tidigare liv hos SSEAH. www.evatagmark.se

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
505

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Miranda

Människors välbefinnande och växande har alltid fascinerat mig. Jag har sedan barnsben förundrats över hur besvärligt livet kan te sig för någon medan man utifrån kan se klart och tydligt vad som är problemet och vad som behöver göras, medan det för den involverade personen kan upplevas fullständigt komplicerat och oförståeligt och i bland till och med hopplöst. Jag har i 10 år jobbat fulltid som rådgivare på Experthjälp i Norge och nu även i Sverige. Jag är välutbildad och seriös. Tillsammans med min intuitiva klarsynthet, numerologi, drömtydning och chakrakunskap, använder jag mig också av mina gedigna erfarenhet som samtalsterapeut (Gestaltterapeut) och Yoga- och meditationslärare (Kundalini). Min önskan med mitt arbete är att vägleda människor till större harmoni och förståelse, både för sig själva, för andra och för helheten. Jag är även utbildad föräldra- och relationsrådgivare i Respektfulla Relationer för såväl familjer och par som skola och arbetsplatser. Jag har under 15 år haft återkommande kurser i personlig och andlig utveckling i den vackra Málaga-provinsen på Spanska Solkusten och talar förutom svenska, flytande spanska och engelska. Varmt välkommen att ringa! Tystnadsplikt och sekretess är en självklarhet.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
749

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Eva Eriksson

Eva är född med synsk förmåga och har en unik gåva att se dåtid-nutid-framtid.Hon känner av din nuvarande situation nästan omedelbart, utan någon information och kan berätta hur människor ser ut, och tänker-de som finns idag i ditt liv och de som skall göra entre.Eva har arbetat i många år som medium och synts i media som tidningar, tv och radio. Eva är mycket duktig på att hjälpa dig hitta svar på dina frågor i nuläget och speciellt i kärleken. Eva har samarbetat under ett par år med Experthjälp och har många fasta nöjda kunder. Vänd dig till Eva när du behöver ha ett tydligt svar om ditt nuvarande liv, framtida beslut eller bara vill veta vad som ligger framför dig. Eva är både snabb och tydlig i sina svar och behöver oftast inte hela ditt scenario för att se vad som oroar dig, och kan få fram korrekta svar och vägledning för dig.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
501

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Harriet

Klarsynt,ärlig seriös. Med många års erfarenhet kan jag hjälpa dig att gå vidare med ny kraft och styrka i kärlek/relationer, arbete och ekonomi samt hjälpa dig med andra tankar som ger dig positiva förändringar i livet med en bättre självkänsla. Jag finns här för dig Välkommen att ringa!

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
187

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Gro Anita

Jeg er ei dame som sjenerøst gir av sin kraft til andre. Jeg er den feminine kraften for fullt og går hele veien der de fleste andre kvinner gir opp og snur. Jeg bruker sjelden hjelpemidler, men noen ganger anser jeg det som hensiktsmessig å \"spørre\" kortene. Jeg er tydelig, direkte, og sier det jeg ser klart og tydelig. Klarsynthet kom jeg til verden med. Utvikling har for meg aldri vært kurs, men livet gave som jeg ble født med og de alle dets utfordringer på godt og vondt. Født av foreldre som holdt sammen inntil døden skilte de ad, trygge oppvekstkår, men tidlig skjønte jeg at jeg hadde hadde bilder og opplevelser som ikke var vanlig. Det gjorde at jeg aldri fikk ro eller fant min plass i livet. Jeg har hatt anoreksi, vært modell i internasjonale miljøer, har flyttet rundt, likt ulike menn som ikke var rett for meg, og hele tiden brukt energien feil i forhold til å bruke min indre kraft. Jeg skjønte rett og slett ikke hvordan jeg skulle takle det jeg så og følte og trengte. Jeg var god til å hjelpe andre og har hatt stor suksess med å rådgi mennesker og se fremover for de, jeg har vært i media og på tv for mine egenskaper. Klarsyntheten min har jeg alltid hatt med meg. Jeg har alltid vært aktiv med å hjelpe mennesker og er kjent for det. Jeg har lang erfaring og ser tydelig, og har full forståelse for de utfordringer du som menneske kan komme opp i. Sammen ser vi situasjonen og jeg er helt ærlig på hva jeg ser og hva jeg mener. Alle mine kunder over mange år, verdsetter nettopp at samtalen blir ærlig og tydelig. Jeg elsker å hjelpe mennesker og endelig kan jeg bruke all min kraft og energi på å gi av meg selv for at du skal få en bedre og letter hverdag. La meg hjelpe deg slik at du kan hjelpe deg selv, jeg kan ikke løse dine problem eller ta dine byrder, jeg kan ikke ta sorgen ifra deg , men jeg kan hjelpe deg med å finne din nøkkel og din vei. La meg åpne dine øyne som andre har åpnet mine, la meg være ditt verktøy, din veiviser og GPS . Du kan spørre meg om alt, men jeg vet at innen parforhold, relasjoner, jobbutfordringer, meninger med livet, og generellt at du ikke blir den du ønsker så ring meg gjerne så skal vi sammen se hva som ligger foran deg og hvilken vei du kan få fremover. Ønsker deg å gi deg masse energi på veien og velkommen skal du være. (norsk-svensk talende)

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
847

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

 
Framtid24 är en ledande leverantör av spåtjänster på telefon och internet.

För att kontakta en av våra rådgivare, ringer du 0771 484 600 och trycker koden för din valda rådgivare. Du blir då satt i direktkontakt med rådgivaren. Tjänsten kostar kr 22,90,- per minut från det att du får svar. Fakturaavgift på kr 45 tillkommer.

Kundservice: post@experthjalp.se
+47 815 68 255
Ans: Pregonor AB