Hur bra passar
ni tillsammans?
Ring en av våra
lediga rådgivare

 

Christina

Nästan alla människor vet hur dom ska må som bäst, men att leva som man lär är inte lika naturligt enkelt. Jag vägleder Dig till att kunna få insikt i livet, och att hantera detta på bästa möjliga sätt. Jag har använt änglakort och pendel under många år, men idag släppt detta då jag får budskap från Universum oavsett. Det känns helt naturligt för mig att få ta del av detta och även då som ett led till att hjälpa Dig! Det är ibland svårt att själv tydligt hitta den rätta vägen ut. Då kan det vara bra att ha någon som kan guida dig den väg som du inte själv ser! Lösningen på dina problem finns just i problemet hur konstigt det än låter. Men att se detta är inte så lätt för i så fall hade du redan gjort det. Där finns dina nycklar. Men det är lätt att missa! Det är när vi missar detta, livet leder till kraftlöshet eller/och kanske även besatthet i min egen sorg, min skam eller min skuld och mitt sätt att leva. Mina rädslor tar över. Du kanske har blivit sviken i en relation eller blivit lämnad nyligen eller någon gång för länge sedan. Välkommen i mötet med mig!/Christina Öppna upp din hand så får du en öppen hand tillbaka!

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
803

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Christine

Född med alla förmågorna/gåvorna sen barnsben. Använder inga hjälpmedel. Ser tydligt direkt och ser försvunna djur o djurkommunikation. Andlig healing. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. Lang erfarenhet. Kan ge dig olika verktyg och nyklar för att växa som människa. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. UTDANNING/SKOLER/KURS: Flera läromästare i mitt liv. Många olika kurser i personlig och andlig utveckling.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
818

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Yrja

Jeg er Yrja. Klarsynt, intuitiv, med stor livserfaring. Jeg spår i kort, runer, MO-terning, Ogham og Kau Cim (kinesiske spåpinner). Planeter er også «mi greie». Jeg utdannet meg til astrolog og tok min eksamen på 80-tallet. Jeg regner meg selv som en heks og dette har blitt min livsstil og jeg kan faktisk utføre magi. Det finnes svart magi, jeg mestrer dette, men trives best med hvit magi. Fra min fars side har jeg skogfinners blod og mine forfedre på denne siden praktiserte magi. Hemmeligheter har blitt utviklet og nedarvet i generasjoner. Fra min mors side har jeg alt fra trauste sunnmøringer til eksentriske bohemer på mitt slektstre. Min mormor var en svoren astrolog og søkte esoterisk kunnskap. Hun var også en habil healer. Jeg har nok magien i mitt DNA. Naturen er min katedral, hjemmet mitt er mitt slott. Jeg liker å hjelpe folk, så jeg stortrives i denne jobben. Kjærlighet, jobb, økonomi ? jeg ser dine muligheter. Velkommen til en givende samtale.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
625

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Mia

Har lång erfarenhet av att spå, och spår i spelkort och runor. Över 25 år. Men jobbarn nog mest med själslig kontakt, då det är nog den mest avgörande faktorn för en bra läsning. Jag är ingen person som promotar mig själv, jag är jordnära och jag vill hjälpa andra. Vad händer!? Vilka val står du inför? Vad händer om du väljer en ny väg. Jag hjälpa Dig till rätta i olika livssituationer. Har 25 års erfarenhet av att spå ; spår i spelkort och runor. Respekt ; medkänsla är ledord för mig och hjälper dig i stora ; små frågor. 100% tystnadsplikt. Relationer, jobb, familj, karriär vad är viktigt för dig? Jag hjälper dig gärna!! Min är kod 508. UTDANNING/SKOLER/KURS: Min far lärde mig mycket som ung, om olika läkeväxter och örter, men även om spådom och klarsynthet. Började läsa böcker i ämnet redan som tonåring , men upptäckte att jag hade gåvan på allvar 1994 i Grekland. Jag förnimde saker ingen annan såg och sedan dess har jag utvecklat mig genom mestadels böcker och internet i ämnet. Samt att jag jobbat på olika linjer i ca 8 år.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
508

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

 
Framtid24 är en ledande leverantör av spåtjänster på telefon och internet.

För att kontakta en av våra rådgivare, ringer du 0771 484 600 och trycker koden för din valda rådgivare. Du blir då satt i direktkontakt med rådgivaren. Tjänsten kostar kr 22,90,- per minut från det att du får svar. Fakturaavgift på kr 45 tillkommer.

Kundservice: post@experthjalp.se
+47 815 68 255
Ans: Pregonor AB