Gratis horoskop

Väduren
Oxen
Tvillingarna
Kräftan
Lejonet
Jungfrun
Vågen
Skorpionen
Skytten
Stenbocken
Vattumannen
Fiskarna
 
 
 

Beställ horoskop

Ring en av våra
lediga rådgivare

 

Christine

Född med alla förmågorna/gåvorna sen barnsben. Använder inga hjälpmedel. Ser tydligt direkt och ser försvunna djur o djurkommunikation. Andlig healing. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. Lang erfarenhet. Kan ge dig olika verktyg och nyklar för att växa som människa. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. UTDANNING/SKOLER/KURS: Flera läromästare i mitt liv. Många olika kurser i personlig och andlig utveckling.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
818

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Yrja

Jeg er Yrja. Klarsynt, intuitiv, med stor livserfaring. Jeg spår i kort, runer, MO-terning, Ogham og Kau Cim (kinesiske spåpinner). Planeter er også «mi greie». Jeg utdannet meg til astrolog og tok min eksamen på 80-tallet. Jeg regner meg selv som en heks og dette har blitt min livsstil og jeg kan faktisk utføre magi. Det finnes svart magi, jeg mestrer dette, men trives best med hvit magi. Fra min fars side har jeg skogfinners blod og mine forfedre på denne siden praktiserte magi. Hemmeligheter har blitt utviklet og nedarvet i generasjoner. Fra min mors side har jeg alt fra trauste sunnmøringer til eksentriske bohemer på mitt slektstre. Min mormor var en svoren astrolog og søkte esoterisk kunnskap. Hun var også en habil healer. Jeg har nok magien i mitt DNA. Naturen er min katedral, hjemmet mitt er mitt slott. Jeg liker å hjelpe folk, så jeg stortrives i denne jobben. Kjærlighet, jobb, økonomi ? jeg ser dine muligheter. Velkommen til en givende samtale.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
625

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Mia

Har lång erfarenhet av att spå, och spår i spelkort och runor. Över 25 år. Men jobbarn nog mest med själslig kontakt, då det är nog den mest avgörande faktorn för en bra läsning. Jag är ingen person som promotar mig själv, jag är jordnära och jag vill hjälpa andra. Vad händer!? Vilka val står du inför? Vad händer om du väljer en ny väg. Jag hjälpa Dig till rätta i olika livssituationer. Har 25 års erfarenhet av att spå ; spår i spelkort och runor. Respekt ; medkänsla är ledord för mig och hjälper dig i stora ; små frågor. 100% tystnadsplikt. Relationer, jobb, familj, karriär vad är viktigt för dig? Jag hjälper dig gärna!! Min är kod 508. UTDANNING/SKOLER/KURS: Min far lärde mig mycket som ung, om olika läkeväxter och örter, men även om spådom och klarsynthet. Började läsa böcker i ämnet redan som tonåring , men upptäckte att jag hade gåvan på allvar 1994 i Grekland. Jag förnimde saker ingen annan såg och sedan dess har jag utvecklat mig genom mestadels böcker och internet i ämnet. Samt att jag jobbat på olika linjer i ca 8 år.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
508

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Elisabeth Persson

Utbildar Medium och Spirituella Hypnotisörer. Känd Sverige, Norge och Internationellt. Många nöjda, fasta kunder. Kära du! Börja med att ställa en fråga vad du undrar över så ska jag med hjälp av mina guider och följeslagare svara på dina frågor. Jag kanaliserar via en ljus, ren och öppen kanal. Hur gör jag? Jag tonar in på det du säger när du ringer eller ger mig mail. Samtidigt som jag talar med dig så ger jag dig healing och när du har lagt på luren så kommer du känna dig lättare i sinnet. När du är i balans kan du lättare fatta rätt beslut. Normalt sätt behöver jag inga redskap men jag kan stämma av med spelkort, pendel och kanalen även då är det mina guider och vägvisare som visar vägen. Låt oss säga att du står i en hiss på första våningen och för varje våning du tar uppåt kommer du att se världen från ett större perspektiv. För varje våning och steg du tar löser du gamla blockeringar eller annan gammal karma som hindrat dig att leva det liv du önskar. Min uppgift är bl a att koppla på de som redan är utsedda att arbeta åt Universum och alla andra som behöver min hjälp. Jag har förmågan att sätta saker och ting i rörelse...Ibland vet du inte varför du mår dåligt och då kan jag hjälpa dig med verktyg inom hypnos. Mitt mål är att du ska få svar på de frågor som du har och samtidigt känna välmående! Välkommen att ringa mig! Utbildning och kurser: Internationellt och Nordiskt certifierad hypnotisör, Jack Johansen, Tidigare Liv Terapeut. Jag är ett utbildat medium, norska spiritalistföreningen, änglakurs e-kurs Doreen Virtue, Tala med dina guider, Sonia Chaqurette, Utbildad Lifecoach, Sofia Manning, Utbildad studie- och yrkesvägledare, Lunds Universitet, Dessutom utbildar jag Spirituella Hypnotisörer, Intuitiva Energihealers, och Lär ut hur du spår i vanliga spelkort. Kan kanalisera din själsfrände eller din tvillingsjäl. Författare till boken: Finn din Core Energy och Designa din framtid och Förbättringsprogram affärsinnovationer.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
786

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

 
Framtid24 är en ledande leverantör av spåtjänster på telefon och internet.

För att kontakta en av våra rådgivare, ringer du 0771 484 600 och trycker koden för din valda rådgivare. Du blir då satt i direktkontakt med rådgivaren. Tjänsten kostar kr 22,90,- per minut från det att du får svar. Fakturaavgift på kr 45 tillkommer.

Kundservice: post@experthjalp.se
+47 815 68 255
Ans: Pregonor AB