Gratis horoskop

Väduren
Oxen
Tvillingarna
Kräftan
Lejonet
Jungfrun
Vågen
Skorpionen
Skytten
Stenbocken
Vattumannen
Fiskarna
 
 
 

Beställ horoskop

Ring en av våra
lediga rådgivare

 

Christine

Född med alla förmågorna/gåvorna sen barnsben. Använder inga hjälpmedel. Ser tydligt direkt och ser försvunna djur o djurkommunikation. Andlig healing. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. Lang erfarenhet. Kan ge dig olika verktyg och nyklar för att växa som människa. Stor träffsäkerhet, snabb och klarsynt. UTDANNING/SKOLER/KURS: Flera läromästare i mitt liv. Många olika kurser i personlig och andlig utveckling.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
818

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Sara

Är klarsynt och får snabbt till mig svar och budskap. Använder ibland tarotkort eller spelkort. Ger vägledning i relationer, arbete, företag, familj, studier, ekonomi, bostad mm. Jag hämtar min kraft genom naturen, yoga och meditation. Har stor kunskap om stenar, kristaller och deras verkan. Seriös och ärlig. 100 % tystnadsplikt. Många nöjda fasta kunder. Utbildningar: Regressionsterapeut, reikihealer, kristallhealer, medium.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
533

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Gun

Har arbetat heltid för människor i kris..Van att hjälp människor framåt i livet på olika sätt. Jobbat på telefon i 10 år och lärt mig massor .När växlade i min kärriär visst jag att jag ville arbeta med människor på ett speciellt sätt.Började inom missbruksvården men ödet ville annorlunda så jag fortsatte att jobba med ett projekt för att få arbetslösa långtidssjukskrivna och människor utanför arbetslivet. Meningen var att få dem ut i sysselsättning men var då tvungen att se till så deras barn fick passning så de kunde var helhjärtat med på att få hjälp åt sig själva . Utbildade mig sedan en master inom psykolog (psykoterapeut)Under min utbildningsegen terapi vaknade min andliga sida och jag började få andra perceptioner . hAR ochså läst KBT och hypnosterapi .Började jobba andligt och förstod mer av mig själv . Senast året har jag också gått kurs i ökad medvetenhet och själkännedom .ledarskap. Energilagarna och healing

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
522

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

Miranda

Människors välbefinnande och växande har alltid fascinerat mig. Jag har sedan barnsben förundrats över hur besvärligt livet kan te sig för någon medan man utifrån kan se klart och tydligt vad som är problemet och vad som behöver göras, medan det för den involverade personen kan upplevas fullständigt komplicerat och oförståeligt och i bland till och med hopplöst. Jag har i 10 år jobbat fulltid som rådgivare på Experthjälp i Norge och nu även i Sverige. Jag är välutbildad och seriös. Tillsammans med min intuitiva klarsynthet, numerologi, drömtydning och chakrakunskap, använder jag mig också av mina gedigna erfarenhet som samtalsterapeut (Gestaltterapeut) och Yoga- och meditationslärare (Kundalini). Min önskan med mitt arbete är att vägleda människor till större harmoni och förståelse, både för sig själva, för andra och för helheten. Jag är även utbildad föräldra- och relationsrådgivare i Respektfulla Relationer för såväl familjer och par som skola och arbetsplatser. Jag har under 15 år haft återkommande kurser i personlig och andlig utveckling i den vackra Málaga-provinsen på Spanska Solkusten och talar förutom svenska, flytande spanska och engelska. Varmt välkommen att ringa! Tystnadsplikt och sekretess är en självklarhet.

Läs mer här
Ring:
Ange kod:
kr 22,90 pr. min
0771-484 600
749

Med Comviq eller TELE2 (även kontant) ringer du 0939-3040151
 

 
Framtid24 är en ledande leverantör av spåtjänster på telefon och internet.

För att kontakta en av våra rådgivare, ringer du 0771 484 600 och trycker koden för din valda rådgivare. Du blir då satt i direktkontakt med rådgivaren. Tjänsten kostar kr 22,90,- per minut från det att du får svar. Fakturaavgift på kr 45 tillkommer.

Kundservice: post@experthjalp.se
+47 815 68 255
Ans: Pregonor AB